Mercedes-Benz GLA - most izgalmas extrákkal akár 7 990 000 Ft-tól.

Az emberek többségének egyszerre több szerepben is helyt kell tudni állnia: főnökként vagy munkatársként, családfőként és barátként, szülőként és társként. Ahány ember, annyi izgalmas és sokszínű életút - és annyi különböző igény. Szerencsére itt a Mercedes-Benz GLA, amely képes ezeket az igényeket kielégíteni, és a legjobbat hozza ki minden terepből.

Egy ilyen kivételes, csúcskategóriájú autót, mint amilyen a GLA is, érdemes abban az állapotban megőrizni, amelyben átvette. Figyelmébe ajánljuk az Integrált Szervizcsomagot (röviden ISP-t), amely a jármű üzembe helyezésétől számított 4 évig vagy 120 000 km futásteljesítményig érvényes új Mercedes-Benz személygépkocsijára: dőljön hátra, és élvezze sokáig autója makulátlan állapotát, valamint a szakértők által díjtalanul elvégzett karbantartási munkákakat és a kiegészítő javítási garanciát! 

Extra felszereltségek - GLA 180 modellek már 7 990 000 Ft-tól izgalmas extrákkal!*

Inspirálóan progresszív: Urban csomag

Egy Mercedes-Benz olyan, mint egy stílusos nagyváros: bárhova is pillant, mindig egy új, rendkívüli designelemet fedez majd fel. Az autó külsején és az utastérben egyaránt. 

  Parking Pilot

  Ülésfűtés

  Bi-xenon fényszórók

  Audio 20 CD Garmin® MAP PILOT előkészítéssel

  Megnyugtatóan stílusos: a Style csomag

  Járja akár egy nagyváros legszebb sugárútját, vagy a természetet egy kis aktív pihenés reményében, az egyéniséget sugárzó, mégis tökéletes harmóniát biztosító design- és kényelmi felszereltségek mindig magabiztossággal töltik majd el.  

   Parking Pilot

   Ülésfűtés

   Bi-xenon fényszórók

   Audio 20 CD Garmin® MAP PILOT előkészítéssel

   * GLA kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,0-7,4 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátás: 261-397 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek. További részletekről érdeklődjön a Mercedes-Benz márkakereskedésekben! Az akciós ajánlat 2016. január 1. és december 31. között érvényes.

   Oldal ajánlása