Lízingeljen új Mercedes-Benz személygépjárművet mindössze 5,49%-os kamattal.

A minőségből sosem engedünk. A kamatból igen. 

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434), valamint bérleti szolgáltatást nyújthat a De Lage Landen Leasing Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-665251). Utóbbi két szolgáltató fogyasztók részére nem nyújt szolgáltatást.

A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza, a teljesség igénye nélkül. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják.

Az igénylés feltételeivel kapcsolatban és részletes kalkulációért, továbbá a fogyasztónak nem minősülő ügyfelek számára biztosított nyílt végű pénzügyi lízing részleteivel kapcsolatban kérjük, forduljon a kereskedő értékesítőjéhez.

A szolgáltatók által biztosított konstrukció forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású zárt végű pénzügyi lízing finanszírozás, önrész min. 20%, futamidő 24-84 hónap. Reprezentatív példa fogyasztók esetén a THM rendelet szerint: 3 millió forint finanszírozott összeg, futamidő 60 hónap, havi törlesztés 57.284 Ft, visszafizetendő teljes összeg 3.444.040 Ft, a lízing teljes díjában foglalt díj összege 7.000 Ft, THM: 5,73%. Ügyleti kamatláb: 3 havi BUBOR + 5,29% kamatfelár, azaz 5,49%, az ügyleti kamatláb mértéke az ajánlat készítésének naptári negyedévét megelőző hónap utolsó munkanapja előtti második napon érvényes referencia-kamatláb figyelembe vételével készült. A gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges.

Az ajánlat 2017.06.30-ig, vagy visszavonásig érvényes.

Oldal ajánlása

Rólunk

Finanszírozás

Biztosítás

Akciók