Előnyök.

Gazdaságosság, megbízhatóság és takarékosság alapfelszerelésként.

Kevesebb forint kilométerenként – az Actros alkalmazás-optimalizált hajtáslánc-konfigurációival gazdaságosan szállíthat. Az alacsony fogyasztásról a megbízható Euro V-ös motorok és a BlueTec® SCR-dízel-technológia gondoskodnak, melyek segítségével gazdaságosan teljesítheti az Euro V előírásokat.

A Telligent®-karbantartási rendszer különösen hosszú, egyéni karbantartási periódusokat tesz lehetővé, mivel az Actros valós igénybevételéhez igazodik – így valamennyi üzem- és segédanyag lehetőségei teljesen kihasználhatók. Kívánságra rendelhető és szintén minden tekintetben meggyőző: a 12 fokozatú Mercedes PowerShift offroad* váltóautomatika, amely öt kapcsolható programjával és a használat követelményeihez alkalmazkodó kiegészítő funkciókkal gondoskodik a nagyobb dinamikáról, a jobb kezelhetőségről és az alacsony fogyasztásról. Az alacsony költségeket szolgálja az akkumulátor-állapot kijelző és a két fokozatban szabályozott vízpumpa** is.

További megtakarítási lehetőséget biztosítnaak ezen kívül a kedvező szervizszerződések, vagy az olyan szolgáltatások, mint a FleetBoard® és a Mercedes-Benz BlueTecEco vezetési tréning, a kis fogyasztással és alacsony kopással járó vezetési mód érdekében. Sűrű szervizhálózatunk, Európa szerte több mint 1.750 szervizzel, melyek egy része egész nap nyitva tart, gondoskodik arról, hogy tehergépkocsija meghibásodás esetén a lehető leggyorsabban ismét útra kelhessen. Ezért mindent megteszünk.

* a 6x4-es/8x4-es billencsekhez és -betonkeverőkhöz kívánságra rendelhető

** csak a 320 kW-os Actros L- és Megaspace-vezetőfülkéje esetében. 2011/05-től minden, V6-os motorral rendelkező Actrosnál az alapfelszereltséghez tartozik

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK