Az új Arocs.

Új erő az építőiparban.

Az új Arocs egyedülálló módon egyesíti magában az erőt, robosztusságot és hatékonyságot, impozánsan folytatva a Mercedes-Benz építőipari járműveinek több mint 110 éves eredményekben gazdag történetét. Ráadásul: innovatív, jövőbemutató műszaki megoldásokkal halad a jövő felé. Minden alkalmazásnál igazolja kiváló származását, valamint kifejlesztésének céljait.

Nagy vonóerejű, nagy teherbírású meghajtás-konfigurációival az Arocs minden helyzetet képes könnyedén leküzdeni, mivel nagy teljesítményét a legnehezebb körülmények között is megbízhatóan viszi át az útra. Erről a robosztus, erőteljes futómű, rugózás és váz-konstrukció gondoskodik, amely kitűnik különösen nagy terhelhetőségével.

Eredményességének szilárd alapját képezi az Arocs magasfokú hatékonysága is. A széria-felszereltséghez tartozó Euro VI-os motorok alacsony fogyasztása mellett számos részegység meghosszabbított élettartama, az alacsony javítási- és karbantartási költségek, valamint a könnyű felépítményezhetőség és a széles kínálat szinte minden építőipari alkalmazáshoz gondoskodnak a különösen gazdaságos üzemeltetésről. Röviden: az Arocs képes mindazt nyújtani, amit a gyakorlat megkövetel. Az építkezésen és közúton egyaránt. Szálljon be, és használja ki az új erőt az építkezésben!