Hatékony vezetés, hatékony építkezés.

Az Arocs fejlesztésekor és tervezésekor számtalan műszaki intézkedést valósítottunk meg, melyek egyetlen célt szolgálnak: a jobb hatékonyságot. Röviden: kisebb fogyasztás és alacsonyabb költségek. Az első naptól kezdve. És a használat teljes időtartama alatt.

Az Arocsnak köszönhetően az építőipari szállítás hatékonyabb lesz, mint valaha. Mert ott takarít meg, ahol döntő eredményt érhet el: a fogyasztásnál. Ebben jelentős tényező a Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika, amely az Arocsnál a széria-felszereltséghez tartozik. Az Arocs magas szintű hatékonysága azonban még előbb kezdődik. Nagy vonóerejű Euro VI-os motorjaival, melyek nemcsak érezhetően kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, hanem ezen túlmenően lényegesen hosszabb életűek is. Fogyasztásra optimalizált segédberendezés, kifinomult aerodinamika és alacsonyabb gördülési ellenállás járulnak ezen kívül hozzá az alacsony üzemanyag-költségekhez.

Ezen túlmenően a gépkocsivezető támogatása a széria-felszereltséghez tartozó FleetBoard® EcoSupport és az extraként rendelhető FleetBoard® üzemeltetés-elemzés szintén segítenek üzemanyagot megtakarítani.

Az alacsony összköltség érdekében az Arocsot ezen túlmenően hosszú, terheléstől függő karbantartási periódusokkal és javítás- és karbantartás-barát konstrukcióval láttuk el. Számos összetevő megnövelt élettartama és nem utolsó sorban a példamutató felépítményezhetőség szintén növelik az Arocs gazdaságosságát.

Mindent egybevetve: az Arocs az építőipari szállítás minden területén döntően hozzájárul ahhoz, hogy Ön még hatékonyabban és eredményesebben szállíthasson. Minden nap. Az építőipari szállítás minden területén.