Kiemelkedő munkaerők a kiemelkedő terhelésekhez.

Az Arocs Loader és az Arocs Grounder.

Iparág-specifikus járműkoncepciók.

Az új Arocsnak köszönhetően az építőipari szállítás hatékonyabb lesz, mint valaha. Annak érdekében, hogy ennek az igénynek a hasznos terhelésre érzékeny alkalmazásoknál, mint pl. billenős félpótkocsi és betonkeverő és a nehéz körülmények között is még jobban megfelelhessen, kifejlesztettük az Arocs Loadert* és az Arocs Groundert*.

* Néhány típusváltozat előreláthatólag csak 2013/07-től rendelhető.

A hasznos terhelésre érzékeny szállításhoz.

Az Arocs Loadernél minden lehetőséget megvizsgáltunk a saját tömeg csökkentésére – és, amennyiben műszakilag ésszerű volt, következetesen ki is használtuk azokat. Az eredmény: hasznos terhelésre optimalizált 4 x 2-es nyergesvontatók, melyek a legkönnyebbek közé tartoznak az építőipari szállításban . Valamint 8 x 4/4-es betonkeverők, 32 t megengedett össztömeggel, melyekkel, köszönhetően rendkívül alacsony, legfeljebb 9250 kg-os saját tömegüknek, minden fordulóval 8 köbméter készbeton szállítható. Ez pedig kifizetődő. Az első naptól kezdve.

A nagyobb terhelhetőség érdekében.

Az Arocs Groundert rendkívüli bevetésre terveztük, kemény körülmények között. Más szavakkal: Számtalan műszaki intézkedésnek köszönhetően még robosztusabb, és rendkívüli stabilitással és nagy teherbíró képességgel rendelkezik.

Mindent egybevetve az Arocs Loaderrel és az Arocs Grounderrel két kiemelkedő munkaerő áll rendelkezésére, melyek tovább javíthatják a hatékonyságot az építőipari szállításban. További információkért, és személyes jármű-konfigurációjáért kérjük, forduljon Mercedes-Benz partneréhez!