Új erő vállalkozásához.

Az építőipari szállításban nemcsak a hatalmas erő a döntő, hanem a rendelkezésre álló erő átvitele az útra minden helyzetben. Az Arocs mindkét területen meggyőző. Napról napra. Az építőipari szállítás minden területén.

Az új Arocs minden helyzetet képes könnyedén leküzdeni. Mivel széria-felszereltségként robosztus és nagy vonóerejű Euro VI-os motorokkal, továbbfejlesztett, széria-felszereltséghez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatikával és egy új, egyedülálló rugózás- és váz-konstrukcióval láttuk el.

A hajtáslánc valamennyi összetevője kizárólag a Mercedes-Benznél készül és az építőipari szállítás rendkívüli követelményeinek megfelelően lett kialakítva. A hajtás elemeinek intelligens vezérlése, a motorok nagy forgatónyomatéka, valamint a Mercedes PowerShift 3 rendkívül gyors kapcsolási idői gondoskodnak arról, hogy a korábbinál nagyobb erő álljon rendelkezésre.

A a lehető legjobb vonóerő és jó kormányozhatóság érdekében a meghajtás, a futómű, a rugózás és a váz precízen összehangolt munkaközösséget alkotnak, amely minden Arocsnál a mindenkori alkalmazáshoz közúton, az építési területen vagy nehéz terepen optimálisan lett kialakítva.

Röviden: A precízen összehangolt meghajtás és tartószerkezet kombinációja gondoskodik róla, hogy az Arocs motorjának hatalmas ereje optimálisan eljusson a talajra és mindig célzottan bevethető lehessen.

További információk

  • „Motorok“
  • „Sebességváltó, sebességváltás“
  • „Erőátvitel“