Az új erő a szolgáltatások terén.

Hatékonyságnövelő szolgáltatások.

Annak érdekében, hogy Önnél minden fennakadásmentesen működjön, testre szabott karbantartási- és szolgáltatási ajánlatokkal állunk Ön mellé. A sűrű, egész Európára kiterjedő szervizhálózat mellett például az új Arocsra szabott telematikai-, mobilitás- és pénzügyi szolgáltatások segítik abban, hogy Ön rendkívül gazdaságosan közlekedhessen.

Hatékonyságnövelő szolgáltatások. A szolgáltatás számunkra mindenek előtt egyet jelent: hatékonyan támogatni Önt napi céljai elérésében az építőipari szállítás terén. Egész Európában. Egész nap. És rendkívül gazdaságosan. Ehhez a legkülönbözőbb lehetőségek közül választhat: például egész Európára kiterjedő, sűrű szervizhálózatunk és a hatékony alkatrészellátás, valamint a jól bevált Mercedes-Benz Service24h, TeleDiagnoséval*. A FleetBoard® telematikai megoldás és a mobilitási szolgáltató, a Mercedes-Benz CharterWay, valamint a Mercedes-Benz Bank vonzó lízing-, finanszírozási- és biztosítási megoldásai további szolgáltatások, melyekkel különösen gazdaságosan közlekedhet, és amelyek járműparkja igényeihez szabhatók.

Apropó – a Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks személyében szakértő partner áll rendelkezésére a mérték utáni jármű-átépítésekhez.

Szolgáltatáskínálatunkhoz tartozik ezen túlmenően a MercedesServiceCard és például a Mercedes-Benz ProfiTrainings**, melynek során nemcsak rendkívül üzemanyag-takarékos, és ezáltal gazdaságos, hanem biztonságos vezetési mód is elsajátítható. A wörthi Szakmai Információs Központban részletes tanácsadással szolgálunk Önnek, és kb. 180 teljesen felépítményezett gépkocsi áll rendelkezésére a próbaúthoz, tesztelésre, összehasonlításra, és arra, hogy széles körű szolgáltatásainkról tájékozódhasson.

A TruckStore-ral, a Mercedes-Benz használt gépkocsi partnerével, szolgáltatás-csomagunk egy további, hatékony tagja is rendelkezésére áll, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti. Ennek az elvárásnak egyébként az új Arocs széles körű tartozékkínálata is minden tekintetben megfelel. Amint láthatja, mindent megteszünk azért, hogy valóban jól érezhesse magát az új Arocsban, mobil maradhasson, és mindig rendkívül gazdaságosan közlekedjen.

* Csak az extraként rendelhető FleetBoard® telematika-rendszerrel.
** BlueEfficiency Power szolgáltatás.