Előnyök.

A minőség nem ismer kompromisszumokat. Az új Atego.

Legmagasabb minőség a legmagasabb igényekhez: ezt garantálja az új Atego. Mégpedig sok tekintetben:

Az új Atego különleges minőségével jelentős mértékben hozzájárul a munkahelyi komforthoz. Ezzel kapcsolatban kiemelendő az üléskényelem, az ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek, az áttekinthető műszerek, On-Board-Checksystemmel, a nagy tárolórekeszek és a kellemes fűtés. Magas szintű munkahelyi komfortot tesz lehetővé a három különböző műszerfal-változat is – példamutató ergonómiával, a gyakorlati követelményeknek megfelelő tárolóhelyekkel, valamint könnyen kezelhető anyagokkal. Röviden: Az új Atego olyan munkahelyet kínál, amely nemcsak funkcionalitásával győzi meg, hanem igényes felszereltségével és megjelenésével is.

A biztonsági rendszerek választéka, mint például az extraként rendelhető Telligent®-fékrendszer, amely veszélyes helyzetekben villámgyorsan képes reagálni, és a belső levegőhűtésű féktárcsák is hozzájárulnak ahhoz, hogy az új Atego biztonságosan és megbízhatóan teljesíthesse feladatát az építőipari szolgáltatások terén.

Az új Atego a motorizáltság, a kapcsolási kényelem és a menettulajdonságok terén is magas minőséget nyújt – ami az alacsony élettartam-költségekre is pozitív hatással van.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK