Előnyök.

Kitűnő eredmények. Nem csak a hasznos terhelés terén.

Többet felpakolni, kevesebbet fogyasztani – erről gondoskodik az új Axornál a tömegre optimalizált, robosztus konstrukció, és a takarékos BlueTec®-motorok, melyekkel az Euro V kipufogógáz-szabványt gazdaságosan teljesíti. Kívánságra az Axor ezen kívül a még szigorúbb, EEV* kipufogógáz-szabványnak megfelelő kivitelben is rendelhető.A kívánságra szállítható motor-start-stop berendezés**, a Telligent®-karbantartási rendszer*** és a speciális hajtáslánc-konfigurációk – a nagyarányú közúti használatra való alkalmazáshoz – tovább növelik a gazdaságosságot.

A billenőplatós és betonkeverő kivitelek 315 kW teljesítményig állnak rendelkezésre. A betonkeverőkhöz 265 kW-tól kívánságra Mercedes PowerShift váltóautomatika rendelhető. Ezen túlmenően a robosztus, megbízható technika első osztályú eredményekről gondoskodik – a tömegre optimalizált váztól a különböző sebességváltó- és tengelykombinációkon át a különböző rugózási variációkig. A különösen hosszú jótállás a hajtásláncra, az alacsony karbantartási- és javítási költségek, a rendkívül magas futásteljesítmény és a várható magas maradványérték olyan további előnyök, melyekkel számolhat. Röviden: az új Axor olyan lényeges előnyöket egyesít, melyek az építőipari szállításban nap mint nap kifizetődnek. Tapasztalni fogja.

* Extraként rendelhető a 210 kW-os és 240 kW-os Axorhoz, a 265 kW-os, 295 kW-os és 315 kW-os Axorhoz 2011/03-tól, a 175 kW-os és 188 kW-os Axorhoz 2011/05-től,

** a 240 kW-os Axorhoz, manuális sebességváltóval

*** 240 kW-ig széria, felette extraként rendelhető a Telligent®-fékrendszer

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK