A profi, bevetésen a profik számára.

Annak érdekében, hogy még jobban felkészülhessen az építőipari szállítás kihívásaira: újonnan kialakított vezetőfülkék, melyek még jobb ergonómiájukkal és a még kényelmesebb munkavégzéssel győzik meg. Ezen túlmenően széria-felszereltségként új, nagy vonóerejű Euro VI-os motorok, a Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika, valamint a magabiztos, biztonságos menettulajdonságok gondoskodnak a jó benyomásról.

Az új Ategóval a tehergépkocsik egy új generációja áll rendelkezésére, amely számtalan új felszereltséggel rendelkezik. Ezáltal az új Atego gondoskodik arról, hogy a nehéz munka az építőipari szolgáltatások terén egyszerűen könnyebben menjen.

Vezetőfülke, felszereltségek.

Az Atego újonnan kialakított vezetőfülkéi így nemcsak markáns, összetéveszthetetlen külsőt kölcsönöznek az Ategónak, hanem impozáns belső értékekkel is meggyőzik Önt: a rendkívüli alkalmazás-orientáltság érdekében az Atego három különböző vezetőfülke-változattal rendelhető, melyek az új kombinált műszerrel, az új multifunkciós kormánnyal és a kényelmes ülésekkel gondoskodnak a magas szintű kényelemről vezetés és munka közben. Valamennyi kezelőszerv és tárolóhely ergonómiai szempontok szerint lett elrendezve, és egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé a munka során a gépkocsiban.

Motorok, sebességváltók.

Menet közben is azonnal nyilvánvalóvá válik: az Atego számos új erőssége használat közben azonnal érezhető. Ezek közé tartoznak például az új kormánymű, az újonnan kifejlesztett hátsó futómű, a széria-felszereltséghez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika és a növelt teljesítményű és egyidejűleg üzemanyag-takarékos négy- és hathengeres soros motorok.

Menetkényelem, felépítményezhetőség.

Mivel pedig az építőipari szolgáltatások terén a gépkocsival végzett munkával szemben támasztott követelmények rendkívül sokfélék, az új Atego a felépítményezhetőség terén sem hagy kívánni valót maga után. Kedve a legkülönbözőbb gyári előkészítéseknél, a lista az extraként rendelhető többszemélyes kabinnál még régen nem ér véget. Mindent egybevetve ez azt jelenti, hogy az új Ategóval minden eddiginél jobban felkészülhet a mindennapi bevetésre az építőipari szolgáltatások területén. Ma és a jövőben is.