Számos intézkedés, egy világos eredmény: jobb hatékonyság.

Az új Atego számtalan új műszaki megoldással jelenik meg, melyek segítségével Ön az építőipari szolgáltatások terén a jövőben is gazdasági előnyre tehet szert. Alacsony fogyasztással. És összességében alacsonyabb üzembentartási költségekkel – a használat teljes időtartama alatt.

Annak érdekében, hogy Ön az építőipari szolgáltatásban még kedvezőbb költségekkel és nyereségesebben közlekedhessen, az új Ategot következetesen úgy alakítottuk ki, hogy feladatait rendkívül gazdaságosan teljesíthesse.

Gondoskodnak erről például új motorjai, melyek már ma széria-felszereltségként teljesítik a 2014-ben hatályba lépő, Euro VI-os kipufogógáz-szabványt. Ezek a takarékos négy- és hathengeres soros motorok nemcsak különösen alacsony fogyasztásukkal tűnnek ki, hanem nagyfokú megbízhatóságukkal is. Az alacsony fogyasztáshoz ezen kívül a csökkentett fogysztású segédberendezések, a széria-felszereltséghez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika és az optimalizált hajtáslánc-konfigurációk is hozzájárulnak. Ezen túlmenően a széria-felszereltséghez tartozó, a kombinált műszerbe integrált FleetBoard® EcoSupport segíti a vezetőt a fogyasztásra optimalizált vezetési stílus kialakításában. Az összességében alacsonyabb üzembentartási költségekhez a hosszabb karbantartási periódusok, számos részegység hosszú élettartama, valamint az Atego javítás- és karbantartás-barát konstrukciója is hozzájárulnak.

Az új Atego egy további tulajdonsága, amely szintén az indulástól kezdve segít takarékoskodni: tovább optimalizált felépítményezhetősége. A széria-felszereltséghez tartozó, elektronikus fékrendszer, ABS-szel, ASR-rel és visszagurulás-gátlóval, fékezéskor is gondoskodik a nagy hatékonyságról.*

Ezen kívül az extraként rendelhető, hatékonyságnövelő Mercedes-Benz szolgáltatások, mint a FleetBoard® és CharterWay is hozzájárulnak az alacsony költségekhez és a jobb gazdaságossághoz az építőipari szolgáltatások terén. Azért, hogy az új Atego mindig rendelkezzen mindazzal, amire Önnek ma és a jövőben szüksége lehet: a jobb hatékonysággal.

* Összkerékhajtással együtt nem rendelhető.