Magas minőség, kitűnő megbízhatóság és hatékonyság.

Az első pillantásra – és kilométerek ezrei után is: Az új Atego minden tekintetben meggyőző. Mert elődje kiemelkedő tulajdonságait nemcsak magában hordozza, hanem tovább erősíti azokat.

Az új Atego fenntarthatósága olyan tulajdonságokban mutatkozik meg, mint a magas szintű minőség, a kitűnő megbízhatóság, valamint a hosszú élettartam és az ellenállóképesség. Ezen kívül számtalan új felszereltség és műszaki megoldás gondoskodik arról, hogy az új Ategóval hatékonyság és alkalmazhatóság terén olyan tehergépkocsi álljon rendelkezésre, amely a könyvelésben éppúgy meggyőző, mint az építkezésen. További előnyei a még jobb felépítményezhetőség és a még inkább környezetbarát kivitel. Ezek hangsúlyozzák az új Atego értékeit és a legjobb választássá teszik az építőipari szolgáltatások terén.

Mindez tetten érhető például az új, jövőbemutató és rendkívül takarékos négy- és hathengeres soros motorokban. Ezekkel a motorokkal már ma is rendkívül gazdaságosan teljesítheti a 2014-ben hatályba lépő, Euro VI-os kipufogógáz-szabványt. A széria-felszereltséghez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika, az újonnan kialakított, ergonómikus vezetői munkahely és a rendkívül magabiztos menettulajdonságok további jellemzők, melyek kitüntetik az új Ategót. Ezen túlmenően az újonnan kialakított külső megjelenés és belső tér is az értéktöbbletet hangsúlyozza. Amint láthatja, az új Ategóval egy valódi profi áll rendelkezésére az építőipari szolgáltatásokban, amely a szinte semmi kívánnivalót sem hagy maga után. És olyan, amely döntő mértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a építőiparban még nyereségesebben dolgozhasson. Szálljon be!