Az új Antos.

Új osztály az új időkre.

Az új Antos. Mérföldkő – és a mérce a jövő számára. Egy teljesen új tehergépkocsi-osztály, melyet kimondottan a 18 t feletti terítőfuvarozáshoz fejlesztettek ki – annak érdekében, hogy 100 százalékban megfelelhessen az Ön igényeinek. Azért, hogy mindennapi feladatait, például az élelmiszer-szállítás, kereskedelem és fuvarozás terén a tartályos és silós üzletágban még jobban és hatékonyabban teljesíthesse.

Erről gondoskodnak: praktikus és kényelmes vezetőfülkék, spontán reagáló, dinamikus hajtáslánc-konfigurációk fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra optimalizált Euro VI-os motorok és a rendkívül biztonságos, magabiztos menettulajdonságok.

Ezen túlmenően: alacsony javítási- és karbantartási költségek, következetes felépítményezhetőség és széles választék – a speciális típusváltozatokig a hasznos terhelésre és hasznos térfogatra optimalizált szállításokhoz.

A nehéz terítőfuvarozáshoz, 18 t felett.

Röviden: egy tehergépkocsi, amely új névvel és új megjelenéssel a jövőbe mutat. Mindenekelőtt azonban egy olyan tehergépkocsi, amely a 18 t feletti terítőfuvarozásban minden bevetésre precíz, feladat-orientált megoldást kínál Önnek.
Az új Antos. Szálljon be, és ismerkedjen meg a nehéz terítőfuvarozás új osztályával!

További információk