A kezelhetőség új osztálya.

Idő, rakomány és gépkocsi – mindent kézben tart.

Az új Antos fejlesztésénél mindent megtettünk annak érdekében, hogy a mindennapi munkát a nehéz terítőfuvarozásban kellemesebbé tegyük. Az eredmény: egy kényelmes, praktikus munkahely, egy dinamikus, spontán reagáló meghajtás és impozáns menettulajdonságok.

Az Antost speciálisan a terítőfuvarozásra fejlesztettük ki – annak érdekében, hogy Ön a folyamatosan növekvő kihívásokat a mindennapi munkában gyorsabban, kényelmesebben és egyszerűbben teljesíthesse, mint valaha. Az újonnan kifejlesztett ClassicSpace S-vezetőfülke, ClassicSpace M-vezetőfülke és CompactSpace M-vezetőfülke, melyek 170 vagy 320 mm motoralagút-magassággal rendelhetők, a legjobb feltételeket nyújtják ehhez. Következetesen a mindenkori alkalmazáshoz igazodnak és ezáltal nagyon jó arányt biztosítanak a felépítményhossz, hasznos terhelés és kényelmes, funkcionális munkahely között. Az egységes 2300 mm-es szélesség a lehető legjobb áttekinthetőséget biztosítja, az alacsony, lépcső szerű fellépő nem okoz megterhelést. A beszállás után az újonnan kifejlesztett, kényelmes vezetőülés és a sofőr felé forduló, asszimetrikus műszerfal azonnal magabiztos érzést közvetít. Az átgondolt ergonómia, az intuitív kezelhetőség valamint a praktikus tárolóhelyek és tárolórekeszek harmonikus koncepciót alkotnak, amely a munkát egyszerűen könnyebbé teszi.

Érezhetően jobb kezelhetőség. Minden úton.

Az új Antos spontán reagáló, dinamikus meghajtási azonnal meggyőző. Az alapfelszereléshez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatikával, valamint a használat követelményeihez alkalmazkodó sebességváltókkal és hátsótengely-áttételekkel együtt a az alapfelszereléshez tartozó, nagy vonóerejű Euro VI-os motorok gyakorlatilag minden közlekedési helyzetben gondoskodnak az érezhető dinamizmusról és a gazdaságos vezetési élményről.

Ezen kívül a közvetlenül, és rendkívül finom visszajelzést adó kormánymű, a terítőfuvarozáshoz optimalizált, széles váz, az új, 4 tömlős légrugó és az innovatív hátsó futómű, tökéletes összjátékukkal egyedülállóan biztonságos és magabiztos vezetési élményt nyújtanak. Az országúton éppúgy, mint a városban vagy manőverezéskor. Ezen túlmenően a legkülönbözőbb biztonsági- és segédrendszerek, hogyan például az Aktív fékasszisztens 3* vagy az Éberség figyelő rendszer tehermentesítik a sofőrt nehéz helyzetekben. Az érezhetően jobb kezelhetőség érdekében. Minden úton.

* Előreláthatólag 2012 decemberétől áll rendelkezésre, csak a távolságtartó asszisztenssel együtt rendelhető.