Nemcsak egy új gépkocsi.

Hanem egy új osztály.

Az Antos új osztályt határoz meg a nehéz terítőfuvarozásban.

A Mercedes-Benz történetében még sohasem alakítottak ki tehergépkocsit ilyen következetesen a 18 t feletti terítőfuvarozás követelményeinek megfelelően. Nemcsak a külön név határozza meg az új osztályt. Az Antos megjelenésével is világos üzenetet közvetít – designjával, amely egyértelműen a Mercedes-Benz tehergépkocsik családjába sorolja és ugyanakkor magasfokú funkcionalitása és hatékonysága minden részletében tükröződik. Az új Antos műszaki megoldásaira vetett pillantás éppilyen meggyőző: Az első légterelőtől a záró kereszttartóig – minden arra készült, hogy a kemény mindennapok során valóban jó munkát végezzen – megoldások, melyek segítenek Önnek betartani a határidőket és nyereségesen tevékenykedni. Az Ön és a felépítménygyártók közötti együttműködésben és bizonyítja az Antos rátermettségét és bizonyítja, hogy valódi csapatjátékos, hiszen minden ágazathoz és követelményhez használathoz optimalizált gépkocsi-konfigurációkat tesz lehetővé.

A kezelhetőség új osztálya.

Az Antos érezhetően könnyebbé és hatékonyabbá teszi a munkát a nehéz terítőfuvarozásban. A vezetőfülkék egységesen 2300 mm szélesek – kitűnő előfeltétel ahhoz, hogy minden követelménynek megfeleljenek a felépítményhossz, hasznos terhelés, helykínálat és áttekinthetőség terén. És belül? Az ergonómikus, a vezetőre szabott munkahely lehetővé teszi az egyszerű, precíz kezelhetőséget. Tökéletes példa: az alapfelszereléshez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika. Ezen túlmenően a spontán reagáló Euro VI-os motorok hiánytalan választékával, akár 375 kW-i, a használathoz optimalizált sebességváltókkal és hátsótengely-áttételekkel segíti a gazdaságos és dinamikus közlekedést. Az újonnan kifejlesztett és finoman összehangolt futómű-komponensek gondoskodnak a rendkívül biztonságos és kiszámítható menettulajdonságokról valamint az egyedülállóan jó vezetési élményről. A biztonsági- és asszisztens-rendszerek széleskörű választéka pedig tehermentesíti a sofőrt és növeli a biztonságot.

A hatékonyság új osztálya.

Ez nemcsak az alapfelszereléshez tartozó Euro VI-os motoroknak köszönhető – az alacsony fogyasztáshoz hozzájárulnak a fogyasztásra optimalizált segédberendezések és a kifinomult aerodinamika is. A részegységek hosszú élettartama, az alacsony javítási- és karbantartási költségek, valamint a hosszú, akár 120000* km-es karbantartási periódusok szintén hozzájárulnak a magasfokú gazdaságossághoz. A következetes könnyen felépítményezhető konstrukció és a felépítmény valamennyi elemének példamutató integrálása a hatékonyság tekintetében is új kategóriát jelent. A különösen gazdaságos szállításhoz a hasznos terhelés- és hasznos térfogatra optimalizált ágazatokban kifejlesztettük az Antos Loader és Antos Volumer típusváltozatokat. Ezen túlmenően a nagyobb hatékonyság érdekében a szervezés és logisztika terén, valamint a jobb rendelkezésre állás érdekében olyan, az Antosra szabott szolgáltatások közül választhat, mint a pl. a FleetBoard®.

Mindent egybevetve: egy új osztályt képvisel. A jobb kezelhetőségért és nagyobb hatékonyságért. Az Antos. Győződjön meg róla Ön is!

* Motorváltozat függvényében.