Előnyök.

Nehéz terítőfuvarozás, könnyű döntés:

Az új Axor.

Példaértékű megbízhatóság, magas hasznos terhelés, alacsonyabb fogyasztás és vezető-orientált kényelem – ez tünteti ki az új Axort a nehéz terítőfuvarozásban. Mégpedig sok tekintetben:

Az új Axor különleges minőségével jelentős mértékben hozzájárul a munkahelyi komforthoz. Összesen négy vezetőfülkéjéval, példamutatóan könnyű kezelhetőségével és számos vezető-orientált felszereltségével győzi meg – az új, alapfelszereléshez tartozó multifunkciós kormánytól a kényelmes ágyakon át a kívánságra rendelhető menetdinamika- és vezetőtámogató rendszerekig. Magas szintű munkahelyi komfortot tesz lehetővé a három különböző alkalmazás-specifikus műszerfal változat is – példamutató ergonómiával, a gyakorlati követelményeknek megfelelő tárolóhelyekkel, valamint könnyen kezelhető anyagokkal. Röviden: Az új Axor olyan munkahelyet kínál, amely nemcsak funkcionalitásával győzi meg, hanem igényes felszereltségével és megjelenésével is.

A biztonsági rendszerek választéka, mint az extraként rendelhető Telligent®-fékrendszer, amely a felismert veszélyes helyzetekben villámgyorsan képes reagálni, ABS, ASR és a belső levegőhűtésű féktárcsák vagy a kívánságra szállítható Telligent®-távolságtartó tempomat az új Axorhoz 365 kW fölött pihentető és biztonságos vezetést tesznek lehetővé.

Az új Axor a motorizáltság, a kapcsolási kényelem és a menettulajdonságok terén is magas minőséget nyújt, ami pozitív hatással van az élettartam-költségekre.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK