Aktuális témakörök.

Az új Axor.

Példamutató megbízhatóság, magas hasznos terhelés, alacsony fogyasztás.

Alacsony saját tömegével, magas fokú gazdaságosságával és számos új felszereltségével az új Axor a terítőfuvarozásban 18 t feltt ismételt elégedett arcokról gondoskodik.

Külsejével, mert az új hűtőráccsal most egyszerűen még jobban néz ki. Valamint belső értékeivel, mint a tökéletes ergonómia, első osztályú kidolgozási minőség és igényes megjelenés. Részleteiben például az alapfelszereléshez tartozó, kívánságra bőr kivitelben is rendelhető multifunkciós kormánykerék, az ülések új formája, melyek mostantól beépített fejtámlákkal* rendelkeznek, az új, kívánságra rendelhető tárolóhelyek és tárolórekeszek a motoralagúton is ezt hangsúlyozzák.

Meggyőzők az új Axor érvei a gazdaságosság terén is: A magas hasznos terhelés mellett, elődjéhez hasonlóan megbízható Euro V-ös motorjaival, alacsony fogyasztásukkal és különösen hosszú karbantartási periódusaival győzi meg. Extraként az új Axor természetesen olyan motorokkal is rendelhető, melyek a szigorú EEV**-kipufogógáz-szabványt is teljesítik.

Egy további lehetőség a környezetvédelem terén: A motor-start-stop berendezés***, amely hozzájárulhat az alacsony fogyasztáshoz és ezáltal a csökkentett CO2-kibocsátáshoz. Egyébként olyan befektetés, amely éppolyan gyorsan megtérül, mint pl. a kívánságra az Axorhoz 265 kW-tól rendelhető Mercedes PowerShift váltóautomatika és az extraként rendelhető Economy Pack-ek.

Röviden: magas hasznos terheléssel, alacsony költségekkel és vezető-orientált kényelmével az új Axor ismételten megmutatja, mit kell tudnia egy tehergépkocsinak, annak érdekében, hogy a terítőfuvarozásban 18 t felett gazdaságosan fuvarozhasson. Fedezze fel az új felszereltségeket az új Terítőfuvarozás-minisite-on.

* lehajtható merev ülésnél az utasoldalon és extraként rendelhető középső ülés esetén a fejtámlák továbbra is külön vannak felszerelve

** rendelhető az Axor 210 kW-os és 240 kW-os típusokhoz, 2011/03-tól a 265 kW-os, 295 kW-os és 315 kW-os Axorhoz, 2011/05-től a 175 kW-os és 188 kW-os Axor-hoz

*** az Axorhoz 240 kW-ig, manuális sebességváltóval extraként rendelhető