Az új Atego.

Az új mérce a terítőfuvarozásban.

Új motorokkal, számtalan új műszaki megoldással és felszereltséggel az új Atego nagyobb értéket, elhivatottságot és hatékonyságot hoz a terítőfuvarozásba.

Érték: az új Atego fontos értékeket még inkább hangsúlyoz – mert elődje kiemelkedő tulajdonságait nemcsak magában hordozza, hanem tovább erősíti azokat: magas minőség, kitűnő megbízhatóság és hosszú élettartamú építési mód.

Elhivatottság: a mindig is tökéletesen használható előd után az új Atego, köszönhetően számos további felszereltségének, szint testre szabott a mai terítőfuvarozás követelményeire. Még jobb ergonómia és kényelem, nagy vonóerejű Euro VI-os motorok, Mercedes PowerShift 3 és számos más jellemző garantálja az elkápráztató vezetési élményt.

Hatékonyság: az akár 5%*-kal alacsonyabb fogyasztás, a csökkentett karbantartási költségek és a FleetBoard ® EcoSupport csak néhány az új Atego tulajdonságai közül – így minden fuvarnál egy extra adag hatékonyság is megtalálható a fedélzeten.

Új külső megjelenés.

Az Atego újonnan kialakított, markáns külseje egyértelmű nyelven szólal meg: a lökhárítótól a széria-felszereltséghez tartozó nappali menetfényen és az aerodinamikai szempontból kifinomult, markáns vonalvezetésen át fel a tetőig – minden új, minden egyöntetű és minden tipikus Mercedes-Benz.

* Városi forgalomban az üzemanyag-megtakarítás valamivel alacsonyabb, mint távolsági- vagy autópályán való közlekedéskor.