Testre szabott -

a könnyű terítőfuvarozásban való bevetésre.

Annak érdekében, hogy még jobban felkészülhessen a könnyű terítőfuvarozás kihívásaira: újonnan kialakított vezetői munkahely, amely a még jobb ergonómiával és kényelemmel győzi meg. Ezen túlmenően széria-felszereltségként új, nagy vonóerejű Euro VI-os motorok, a Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika, valamint a magabiztos, biztonságos menettulajdonságok gondoskodnak a jó benyomásról.

Az új Ategóval a tehergépkocsik egy új generációja áll rendelkezésére, amely számtalan új felszereltséggel rendelkezik. Ezáltal az új Atego gondoskodik arról, hogy egyszerűen könnyebben menjen a munka a terítőfuvarozásban.

Vezetőfülke, felszereltségek.

Az Atego újonnan kialakított vezetőfülkéi így nemcsak markáns, összetéveszthetetlen külsőt kölcsönöznek az Ategónak, hanem impozáns belső értékekkel is meggyőzik Önt: a rendkívüli alkalmazás-orientáltság érdekében az Atego három különböző vezetőfülke-változattal rendelhető, melyek az új kombinált műszerrel, az új multifunkciós kormánnyal és a kényelmes ülésekkel gondoskodnak a magas szintű kényelemről vezetés és munka közben. Valamennyi kezelőszerv és tárolóhely ergonómiai szempontok szerint lett elrendezve, és egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé a munka során a gépkocsiban.

Motorok, sebességváltók.

Menet közben is azonnal nyilvánvalóvá válik: az Atego számos új erőssége használat közben azonnal érezhető. Ezek közé tartoznak például az új kormánymű, az újonnan kifejlesztett hátsó futómű, a széria-felszereltséghez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika és a növelt teljesítményű és egyidejűleg üzemanyag-takarékos négy- és hathengeres soros motorok.

Menetkényelem, felépítményezhetőség.

Mivel pedig az építőipari szolgáltatások terén a gépkocsival végzett munkával szemben támasztott követelmények rendkívül sokfélék, az új Atego a felépítményezhetőség terén sem hagy kívánni valót maga után. Kedve a legkülönbözőbb gyári előkészítéseknél, a lista az extraként rendelhető többszemélyes kabinnál még régen nem ér véget. Mindent egybevetve ez azt jelenti, hogy az új Ategóval minden eddiginél jobban felkészülhet a mindennapi bevetésre az építőipari szolgáltatások területén. Ma és a jövőben is.