Minden szállításnál a fedélzeten:

egy extra adag hatékonyság.

Az új Atego számtalan új műszaki megoldással jelenik meg, melyek segítségével Ön a terítőfuvarozásban a jövőben is rendkívül gazdaságosan szállíthat. Alacsony fogyasztással. És összességében alacsonyabb üzembentartási költségekkel – a használat teljes időtartama alatt.

Annak érdekében, hogy Ön a könnyű terítőfuvarozásban még kedvezőbb költségekkel és nyereségesebben közlekedhessen, az új Ategot következetesen úgy alakítottuk ki, hogy feladatait rendkívül gazdaságosan teljesíthesse.

Gondoskodnak erről például új motorjai, melyek már ma széria-felszereltségként teljesítik a 2014-ben hatályba lépő, Euro VI-os kipufogógáz-szabványt. Ezek a takarékos négy- és hathengeres soros motorok nemcsak különösen alacsony fogyasztásukkal tűnnek ki, hanem nagyfokú megbízhatóságukkal is. Az alacsony fogyasztáshoz ezen kívül a csökkentett fogysztású segédberendezések, a széria-felszereltséghez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika és az optimalizált hajtáslánc-konfigurációk is hozzájárulnak. Ezen túlmenően a széria-felszereltséghez tartozó, a kombinált műszerbe integrált FleetBoard® EcoSupport segíti a vezetőt a fogyasztásra optimalizált vezetési stílus kialakításában. Az összességében alacsonyabb üzembentartási költségekhez a hosszabb karbantartási periódusok, számos részegység hosszú élettartama, valamint az Atego javítás- és karbantartás-barát konstrukciója is hozzájárulnak.

Az új Atego egy további tulajdonsága, amely szintén az indulástól kezdve segít takarékoskodni: tovább optimalizált felépítményezhetősége. A széria-felszereltséghez tartozó, elektronikus fékrendszer, ABS-szel, ASR-rel és visszagurulás-gátlóval, fékezéskor is gondoskodik a nagy hatékonyságról.

Ezen kívül az extraként rendelhető, hatékonyságnövelő szolgáltatások, mint a FleetBoard® is hozzájárulnak a nagyobb gazdaságossághoz a terítőfuvarozásban. A kívánságra rendelkezésre álló Service Complete CharterWay szervizszerződéssel profitálhat az akár 5 %-kal csökkentett karbantartási és javítási költségekből, összehasonlítva az Euro V-ös elődmodellel. Amint láthatja, mindent megteszünk azért, hogy az új Atego mindig rendelkezzen mindazzal, amire Önnek ma és a jövőben szüksége lehet: a jobb hatékonysággal.