Szolgáltatások.

Szolgáltatás kifogások nélkül, egy kifogások nélküli tehergépkocsihoz.

A még nagyobb hatékonyság és bevethetőség érdekében a könnyű terítőfuvarozásban: sűrű szervizhálózat, meghosszabbított nyitva tartással, Mercedes-Benz Service24h, FleetBoard®, CharterWay és számtalan specialista, akik szívesen segítenek Önnek. Kifogások nélkül.

Egész Európában kb. 1800 Mercedes-Benz szerviz áll rendelkezésére a szervizmunkákhoz, melyek közül sok 22 óráig vagy akár 24 óráig nyitva tart. A gyors segítségnyújtáshoz meghibásodás vagy baleset esetén pedig a Mercedes-Benz Service24h a nap 24 órájában elérhető. Egy telefonhívás elegendő – és mindent megmozgatunk az Ön érdekében. Ezen kívül képzett munkatársaink és a hatékony alkatrészellátás különösen rövid javítási időket tesznek lehetővé és gondoskodnak arról, hogy új Ategója a lehető leggyorsabban ismét útjára indulhasson. A fix áras ajánlatok, melyeknél más előzetesen tudja, milyen költségekkel kell számolnia és mennyi időt vesz igénybe a karbantartás vagy a javítás, szintén egyszerűbbé teszik a karbantartás vagy javítás folyamatát. A Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek felhasználása pedig egy további építőelem, amely hozzájárul új autója hosszú élettartamához és teljesítőképességéhez, valamint biztosítja új Ategója értékmegőrzésését is.

TruckStore.

A Mercedes-Benz használt gépkocsi partnere – tehergépkocsiját, függetlenül annak márkájától, beszámítja, vagy megvásárolja. A gépkocsik nagy választéka mellett a TruckStore például EU-szerte érvényes 12 hónapos garanciát nyújt a teljes hajtásláncra. Kívánságra a TruckStore garantálja gépkocsija maradványértékét és visszavásárolja azt a meghatározott használati idő végén.

ProfiTraining.

A Mercedes-Benz ProfiTrainingnél megtanulhatja, hogy használhatja ki teljesen Ategója képességeit. Ezen túlmenően minden képzettséget megszerezhet, a hivatásos gépkocsivezetői képesítést előíró törvénynek megfelelően. Kívánságra a ProfiTraining*-et Önnél, vagy az Ön közelében található Mercedes-Benz Partnernél is megtarthatjuk.