Fontos értékeket még inkább hangsúlyoz.

Az első pillantásra – és kilométerek ezrei után is.

Az új Atego minden tekintetben meggyőző. Mert elődje kiemelkedő tulajdonságait nemcsak magában hordozza, hanem tovább erősíti azokat.

Ezek közé tartoznak például a magas minőség, a kitűnő megbízhatóság, valamint hosszú élettartamú építési módja. Ezen kívül számtalan új felszereltség és műszaki megoldás gondoskodik arról, hogy az új Ategóval hatékonyság és alkalmazhatóság terén olyan tehergépkocsi álljon rendelkezésre, amely a könyvelésben éppúgy meggyőző, mint a mindennapi használat során. További előnyei a még jobb felépítményezhetőség és a még inkább környezetbarát kivitel. Ezek hangsúlyozzák az új Atego értékeit és a legjobb választássá teszik a könnyű terítőfuvarozásban.

Mindez tetten érhető például az új, jövőbemutató és rendkívül takarékos négy- és hathengeres soros motorokban. Ezekkel a motorokkal már ma is rendkívül gazdaságosan teljesítheti a 2014-ben hatályba lépő, Euro VI-os kipufogógáz-szabványt. A széria-felszereltséghez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika, a rendkívül magabiztos menettulajdonságok és extraként rendelhető, vonzó alumínium keréktárcsák további jellemzők, melyek az új Ategót kiemelik a sokaságból. Ezen túlmenően az újonnan kialakított belső tér design is az értéktöbbletet hangsúlyozza. Például az újonnan kialakított, ergonomikus vezetői munkahellyel, amely három különböző vezetőfülke-változatban rendelhető. Az olyan felszereltségek, mint az extraként rendelhető bőr kormány és a kívánságra rendelhető komfort-lengőülés megteszik a többit. Amint láthatja, az új Ategóval olyan tehergépkocsi áll rendelkezésére a könnyű terítőfuvarozásban, amely szinte semmi kívánnivalót sem hagy maga után. És olyan, amely döntő mértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a terítőfuvarozásban még nyereségesebben lehessen úton. Szálljon be!