Előnyök.

Gazdaságosság, megbízhatóság és takarékosság alapfelszerelésként.

Kevesebb forint kilométerenként – az Actros alkalmazás-optimalizált hajtáslánc-konfigurációival gazdaságosan szállíthat. Az alacsony fogyasztásról a megbízható Euro V-ös motorok és a BlueTec® SCR-dízel-technológia gondoskodnak, melyek segítségével gazdaságosan teljesítheti az Euro V előírásokat.

A Telligent®-karbantartási rendszer alkalmazástól függően akár 120.000 km-es karbantartási periódusokat és akár 150.000 km-es opcionális olajcsere-periódusokat is lehetővé tesz, mivel az Actros valós igénybevételéhez alkalmazkodik – így valamennyi üzemanyag valós lehetőségei teljesen kihasználhatók. A fogyasztásra optimalizált, magas futásteljesítményű gumiabroncsok vagy a kívánságra rendelhető szuperszéles abroncsok alumínium keréktárcsákkal kb. 110 kg-mal növelik a hasznos terhelést és csökkentik a gördülési ellenállást. Ezen kívül a kétfokozatú szabályzású vízpumpa* és a légrugós 4x2-es nyergesvontatóknál például a sűrítettlevegő-szabályozás és egy kívánságra rendelhető aerodinamikus A-oszlop burkolat is hozzájárul az alacsony fogyasztáshoz.

Az extraként rendelhető Economy Pack-ek is még tovább csökkentik a költségeket. Ezen kívül az Actrosnál a Mercedes PowerShift 2 váltóautomatika alapfelszerelésként növeli a gazdaságosságot, és optimalizált kapcsolási kényelmével és gyors sebességváltásával is meggyőzi Önt.

További megtakarítási lehetőséget biztosítanak ezen kívül a kedvező szervizszerződések, vagy az olyan szolgáltatások, mint a FleetBoard® és a Mercedes-Benz BlueTecEco vezetési tréning, a kis fogyasztással és alacsony kopással járó vezetési mód érdekében. Sűrű szervizhálózatunk, Európa szerte több mint 1.750 szervizzel, melyek egy része egész nap nyitva tart, gondoskodik arról, hogy tehergépkocsija meghibásodás esetén a lehető leggyorsabban ismét útra kelhessen. Ezért mindent megteszünk.

* csak a 320 kW-os Actroshoz, L- és Megaspace-vezetőfülkével. 2011/05-től minden, V6-os motorral rendelkező Actrosnál az alapfelszereltséghez tartozik

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK