Aktuális témakörök.

Vezető és gépkocsi meglepő helyzetekben – a 2011-es haszonjármű-naptár.

A 2011-es „Generációk“ haszonjármű-naptár.

„Ha majd megnövök, az országutak hőse leszek“ – ma is ez sok kisfiú és néhány kislány álma. Az ezévi naptár ezért nemcsak a büszke szülőket mutatja be, akik gépkocsivezetőként nap mint nap mindent beleadnak, hogy a lehetetlent megvalósítsák. Hanem az ő gyermekeiket is, akik már ma arról álmodnak, hogy nemsokára nagy dolgokat mozgassanak meg. Martin Schöller fotográfus tizenkét autentikus fekete-fehér képen örökítette meg mindkét generáció érzéseit: a szülők határtalan büszkeségét. A gyerekek csodálatát. És a közös elragadtatást a Mercedes-Benz haszonjárművek iránt, melyekre az ember nap mint nap, hónapról hónapra és generációról generációra rábízhatja magát.

Szerezzen örömöt magának egy naptárral, tele erős példaképekkel és őszinte álmokkal, amely az egész 2011-es évben elkíséri és lelkesíti Önt. A naptár a www.mercedes-benz.de/nfz-kalender oldalon rendelhető meg. Ára 25 Euro, plusz szállítási költség.

Haszonjármű-naptár képernyővédőként.

A 2011-es haszonjármű-naptár az elmúlt évekhez hasonlóan képernyővédőként is rendelkezésére áll. Valamennyi fekete-fehér fotót bemutatja, diavetítésként, azonban úgy is beállítható, hogy mindig az aktuális hónaphoz tartozó fotót, vagy az Ön kedvenc fotóját mutassa. Egy képernyővédő szokásos funkcióin kívül a 2011-es haszonjármű-naptár PC-változata határidőnapló-funkcióval is rendelkezik. Ezáltal személyes vagy munkahelyi időpontjait feljegyezheti, kezelheti és megjelenítheti. A határidő-nézet eléréséhez a képernyővédő manuálisan az asztalon található Haszonjármű-naptár ikonnal is indítható. A időpont ezután a kívánt napra kattintva érhető el a heti- vagy havi nézetben.

Így működik:

PC: A korábban ZIP-fájlként letöltött EXE-fájlra duplán kattintva elindul egy varázsló, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt a telepítésen. Az eredményes telepítés után a képernyővédő aktívvá válik.MAC: Töltse le a fájlt, kattintson duplán az ikonra és kövesse az utasításokat! A képernyővédő automatikusan aktiválódik.