Alváz.

Robosztus, hosszú élettartamú és könnyen felépítményezhető – az alváz.

Váz.

Az Actros váza robosztus, hosszú élettartamot biztosító és könnyen felépítményezhető felépítése és minimális saját tömege mellett két további kiemelkedő jellemzővel rendelkezik: egyrészről az innovatív integralheck a 4x2-es és 6x2-es nyergesvontatóknál és másrészről az átgondolt alvázfej. Valamennyi csatlakozás csavarkötéssel történik, miáltal a javítások során minden alkatrész könnyen és ezáltal olcsón cserélhető. Ezen kívül az első aláfutásgátló csökkentett tömegű, ami saját tömeget takarít meg. Egy további előny: az Actros fényszórói az első légterelő kőfelverődés által különösen veszélyeztetett területei fölött helyezkednek el. Az új, extraként rendelhető alvázvédő szigetelés hatásos korrózióvédelem az alváz és a váz szerelvényei számára. Az átlátszó védőfilm lehetővé teszi a fémfelület szemrevételezéses ellenőrzését és a típustáblák leolvasását.

További előnyei:

a teherbírástól függően négyféle hossztartó-vastagság áll rendelkezésére: 7 mm, 8 mm, 9,5 mm és 9,5 mm, erősítésekkel, az építőipari járművekhez egységes vázbehúzás és 50 mm-es furatkiosztás a precíz, ésszerű felépítmény-tervezés ill. a szabványosított felépítmények Korrózióvédelem kataforetikus merülőalapozással
Tengelytáv-változatok 3300 mm-től 6000 mm-ig.

Actros Low-Liner.

Amennyiben az Ön számára első sorban nem a hasznos terhelés, hanem a térfogat a döntő a megtérülés szempontjából, a Low-Liner Actrosszal jó úton jár. Hiszen lényegesen többet nyújt, mint a 3 méteres rakodási magasság: például a használat követelményeihez alkalmazkodó hajtáslánc. A direkt-fokozatos sebességváltókkal együtt az egylépcsős HL 6 hipoid hátsótengely gondoskodik a gazdaságos, alacsony üzemanyag-fogyasztásról.