Előnyök.

Könnyű, megbízható, takarékos. az új Axor.

Mindegy, mint szállít, a középtávú távolsági fuvarozásban az új Axor a legjobb feltételeket biztosítja ahhoz, hogy azt különösen kedvező költségekkel tehesse. Az új Axor például a saját tömegnél és a fogyasztásnál is takarékoskodik. Köszönhető ez a tömegre optimalizált váznak, és alacsony saját tömegének a hosszú élettartamú, a takarékos 6 hengeres soros motoroknak, melyekkel az Euro V-ös kipufogógáz-szabványt gazdaságosan teljesítheti, és a 100.000 km-től akár 120.000 km*-ig terjedő karbantartási periódusoknak. Kívánságra az Axor ezen kívül a még szigorúbb, EEV** kipufogógáz-szabványnak megfelelő kivitelben is rendelhető. A jó gazdaságossághoz fontos a Telligent® motorvezérlési rendszer hozzájárulása, amely gondoskodik a rendkívül hatékony égési folyamatról és csökkenti ezáltal a fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

Ez azonban még messze nem minden, ami az alacsony költségekhez hozzájárul. Extraként az új Axor a Mercedes PowerShift*** váltóval és három szállítható Economy Pack-kel (gazdaságossági csomaggal) is rendelkezésre áll, melyek tovább növelik a gazdaságosságot. Egyébként a Mercedes PowerShift váltóautomatika tulajdonságaival mindazt támogatja, amit az új Axor jelent: nagyon jó kezelhetőség, menetdinamika, alacsonyabb fogyasztás és természetes magas hasznos terhelés.

A különösen hosszú jótállás a hajtásláncra, az alacsony karbantartási- és javítási költségek, a rendkívül magas futásteljesítmény és a várható magas maradványérték olyan további előnyök, melyekkel számolhat. További megtakarítási lehetőséget biztosítanak ezen kívül a kedvező szervizszerződések, vagy az olyan szolgáltatások, mint a FleetBoard® és a Mercedes-Benz Eco vezetési tréning. Ezáltal az új Axor teljesíti a legfontosabb feltételeket ahhoz, hogy a középtávú távolsági fuvarozásban gazdaságosan közlekedhessen.

* a Telligent®-karbantartási rendszerrel együtt

** extraként rendelhető a 210 kW-os és 240 kW-os Axorhoz, 2011/03-tól a 265 kW-os, 295 kW-os és 315 kW-os Axorhoz, 2011/05-től a 175 kW-os és 188 kW-os Axorhoz

*** az Axor nyergesvontatókhoz és platós teherautókhoz 265 kW-tól rendelhető

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK