Aktuális témakörök.

Példamutató megbízhatóság, magas hasznos terhelés, alacsony fogyasztás.

Le a tömeggel, előre a gazdaságosságért – az új Axor gondoskodik a kitűnő eredményekről a tömegre érzékeny ágazatokban flotta-járműként, a két földrajzi pont közötti rendszeres és találkozó szállításban. A saját tömeg célzott csökkentésével és például takarékos, megbízható Euro V-ös motorjaival és hosszú karbantartási periódusaival győzi meg. Extraként az új Axor természetesen olyan motorokkal is rendelhető, melyek a szigorú EEV*-kipufogógáz-szabványt is teljesítik. A kívánságra rendelhető Mercedes PowerShift váltóautomatika és három extraként szállítható Economy Pack tovább növeli a gazdaságosságot.

Az új Axor a felszereltség, kényelem és biztonság terén is magas követelményeket teljesít: A új hűtőrács az új Axornak markáns külsőt kölcsönöz és kívánságra a gépkocsi színére fényezve** rendelhető. Az utastér alkalmazás-specifikus műszerfalakkal, példamutatóan könnyű kezelhetőséggel és új, praktikus felszereltségekkel és részletekkel győzi meg – az alapfelszereléshez tartozó, grafikus kijelzésre képes kombinált műszertől a multifunkciós kormányon, az ülések új designján keresztül, amelyek ezentúl beépített fejtámlákkal*** rendelkeznek, vagy pl. az új, kívánságra rendelhető tárolóhelyeken és tárolórekeszeken át a motoralagúton, a kívánságra rendelhető Safety Packig, amely hozzájárul a még nagyobb menetkényelemhez és biztonsághoz.

Röviden: Magas hasznos terheléssel, alacsony költségekkel és vezető-orientált kényelmével az új Axor ismételten megmutatja, mit kell tudnia egy tehergépkocsinak, annak érdekében, hogy a középtávú távolsági fuvarozásban gazdaságosan működhessen.

* extraként rendelhető a 210 kW-os és 240 kW-os, 2011/03-tól a 265 kW-os, 295 kW-os és 315 kW-os, 2011/05-től a 175 kW-os és 188 kW-os Axorhoz

** előreláthatólag 2011/02-től rendelhető

*** lehajtható merev ülésnél az utasoldalon és extraként rendelhető középső ülés esetén a fejtámlák továbbra is külön vannak felszerelve