Vezetőfülke-változatok.

Mert nem hiszünk a kompromisszumokban: vezetőfülkék, melyek a használathoz igazodnak.

A 2500 és 2300 mm-es szélességnek és az elődhöz képest 2300 mm-re növekedett hossznak köszönhetően az új Actros a GigaSpace, BigSpace, StreamSpace és ClassicSpace vezetőfülkékkel a tér, a felszereltség és kényelem terén gyakorlatilag minden igényre optimális választ ad.

Nagyobb alkalmazás-orientáltság, nagyobb kényelem.

Összesen négy tetőformájával, két szélességével és különböző vezetőfülke-magasságokkal az új Actros hét vezetőfülke-változata optimális előfeltételeket teremt ahhoz, hogy jól és szívesen végezhesse munkáját a távolsági fuvarozásban. A 2300 mm széles StreamSpace-vezetőfülke optimális az egyvezetős, belföldi szállításhoz. Kívánságra teljes szélességében sík padlóval is rendelhető és ezáltal 1,97 m-es belső magassággal* rendelkezik. Több mint 100 l-rel nagyobb belső térfogatával, valamint 70 l-rel nagyobb tárolóhely-kapacitásával elődjéhez képest az aerodinamika és komfortos lakótér közötti legjobb arányt nyújtja a belföldi szállításban.

A StreamSpace-vezetőfülke 2500 mm szélességben és sík padlóval is rendelhető – a még nagyobb mozgásszabadság és több tárolóhely érdekében a nemzetközi távolsági fuvarozáshoz. Alacsony légellenállásával a StreamSpace-vezetőfülke minden esetben hozzájárul a különösen alacsony fogyasztáshoz.

ClassicSpace, BigSpace és GigaSpace.

A ClassicSpace-vezetőfülke 2300 mm szélességgel és 170 mm magas motoralagúttal a regionális távolsági fuvarozáshoz készült. Extraként sík padlóval is rendelkezésre áll.

A BigSpace-vezetőfülke sík padlóval, 1,99 m belső magassággal* és 2500 mm szélességgel kiválóan alkalmas nemzetközi utakra, és kitűnik a nagy mozgásszabadsággal és a rengeteg tárolóhellyel. Számokban: 5700 l belső térfogat és 890 l tárolóhely-kapacitás.

Csak a GigaSpace-vezetőfülke kínál több helyet és nagyobb kényelmet. A nemzetközi távolsági fuvarozáshoz alakítottuk ki, a kétfős személyzet tárolóhely-igényének is a legmesszebbmenőkig megfelel. 920 l-rel nagyobb belső térfogatával, 50 l-rel több tárolóhellyel és 2,13 m-es belső magasságával* az Atros Megaspace-vezetőfülkéval összehasonlítva nemcsak impozáns térérzetet nyújt, hanem rendkívül bőséges helyet is mindannak, amit a személyzetnek magával kell vinnie. Az új Actros valamennyi vezetőfülkéjéhez kívánságra számos kiegészítő felszereltség rendelhető, amelyek a munka- és lakóteret még egyénibbé és kényelmesebbé teszik.

* az ülések között