A gazdaságosság új dimenziója.

Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, magasabb nyereségesség. Az első naptól kezdve.

Az új Actros fejlesztésénél mindent megkérdőjeleztünk. Az eredmény: az üzemanyag-fogyasztás jelentős csökkentése a BlueEfficiency Power-nek köszönhetően. Valamint a különösen alacsony összköltség, a speciálisan az új Actroshoz kialakított és egymáshoz szorosan kapcsolódó szolgáltatások, mint például az alapfelszerelésként beépített Mercedes-Benz telematika-rendszer, a FleetBoard®. Mindent egy célért: az Ön nyereségességének növeléséért.

Az elődhöz képest akár 7 %-kal kisebb üzemanyag-fogyasztásával az új Actros az új Euro V-ös soros motorokkal rendkívül takarékosan szállít. Az már most rendelhető Euro VI-os motorok* szintén mértékadóak – akár 4 %-kal kisebb a fogyasztásuk, mint az elődnek, Euro V-ös motorral. Az új Euro VI-os motorok* három hengerűrtartalom-kategóriában és összesen 13 teljesítményfokozatban** rendelhetők, 175-től 375 kW-ig. Az újonnan kifejlesztett, csökkentett fogyasztású motorok, és számtalan további innovatív megoldás összjátékának köszönhetően az új Actros mértékadó a gazdaságosság terén. A jelentős megtakarításhoz például az üzemanyag-fogyasztást csökkentő segédberendezések, az optimalizált, az alapfelszereléshez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika és a kifinomult aerodinamika és az innovatív Proactive Powertrain Control asszisztens-rendszer is hozzájárulnak.

* 2012.10.01-től alapfelszerelésként kapható.
** Euro V és EEV csak a 310 kW-os (421 LE), 330 kW-os (449 LE) és 375 kW-os (510 LE) típusokhoz.

Nyereséges, teljes körű megoldás.

Annak érdekében, hogy az új Actros műszaki potenciálját még jobban kihasználhassuk, a tehergépkocsi és a szolgáltatás-kínálat erőteljes összekapcsolása mellett döntöttünk: ennek során az „Efficiency Tool“ a különböző, kifejezetten az újonnan kifejlesztett Actroshoz illeszkedő szolgáltatások szimbóluma, melyek hozzájárulnak a különösen alacsony összköltséghez, és ezáltal egy rendkívül nyereséges, teljes körű megoldás kialakításához. Ide tartoznak például a modern telematikai megoldások szabványos alkalmazása, az átfogó szerviz-szerződés, kedvező lízing- és finanszírozási feltételek garantált, magas maradványértékekkel, valamint a fogyasztást csökkentő továbbképzések. A mindennapok során ez Önnek annyit jelent: alacsony összköltség, nagyobb nyereségesség. Az első naptól kezdve.