Az új Actros.

Egy új dimenzió felé.

Tökéletesen illeszkedik a jövő követelményeihez. És ezáltal az Önéihez is.

Az első légterelőtől a hűtőrácson át a tetőig: a markáns, a távolsági szállításra jellemző külső az újonnan kifejlesztett Actrosnak kívülről is új dimenziót kölcsönöz, és egyidejűleg belső erősségeit is impozáns módon jeleníti meg. Például a világos, barátságos környezet és munkahely és a lakótér világos szétválasztása. A használat követelményeihez alkalmazkodó vezetőfülkéjével az új Actros a munka, lakás és alvás eddig elérhetetlen dimenzióit nyitja meg a távolsági fuvarozásban: minden 2500 mm széles vezetőfülke alapfelszerelésként sík padlóval rendelkezik. A belső magasság az ülések között: akár 2,13 m. Ráadásul: jelentősen nagyobb a tér és több a tárolóhely, mint elődjénél. A 2300 mm széles vezetőfülkék a tervezett alkalmazástól függően extraként teljes szélességében sík padlóval, vagy két különböző magasságú motoralagúttal rendelhető.

Hatékonyabban, mint valaha.

A magas fokú gazdaságosság érdekében az új Actrost számos, fogyasztást csökkentő innovációval, és különösen takarékos motorokkal szereltük fel: akár 7 %-kal kisebb fogyasztás az Euro V-nél, szemben elődjével Az Euro V és EEV mellett az új Actroshoz az első motorok egyike is rendelhető, amelyek már most teljesítik az Euro VI előírásokat – mindezt pedig akár 4 %-kal alacsonyabb fogyasztással, mint Euro V-ös elődje. Újdonság: Proactive Powertrain Control – egy innovatív rendszer, amely képes figyelembe venni az út vonalvezetését és a gépkocsi előtt álló emelkedőket és lejtőket, és így további 3 %-kal csökkenteni a fogyasztást. A rendkívül alacsony összköltséghez az új Actros esetében az innovatív technika mellett az Ön igényeire szabott szolgáltatások is hozzájárulnak: a telematikán alapuló FleetBoard® és a CharterWay Komplettservice (Complete) rendszertől a vonzó lízing-, finanszírozás- és biztosítási megoldásokon át a gépjárművezetői továbbképzésig a fogyasztást csökkentő vezetési stílus érdekében. Mindent a kisebb költségek és nagyobb profit érdekében.

Dinamikusabb, mint valaha.

Az összehasonlíthatatlanul jó vezetési élmény érdekében az új Actrosba új, innovatív hátsó felfüggesztést, precízen reagáló kormányművet és szélesebb, merevebb vázat építettünk be. A spontán reagáló motorok, melyek három hengerűrtartalom-kategóriában és 13 teljesítményfokozatban rendelhetők, 175 kW-tól 375 kW-ig, az alapfelszereléshez tartozó Mercedes PowerShift 3 váltóautomatikával és kiegészítő menetprogramokkal együtt szintén hozzájárulnak a gazdaságos vezetési élményhez. Ezen kívül az új Actrosszal még további előnyök is megjelennek az utakon. Például szabadon választható váz-túlnyúlások, a felépítményezhetőség javítása érdekében, és kibővített tengelytáv-választék. A nyergesvontatók esetében az akár 1300 l-es üzemanyagtank-térfogat és az egyes tartályok rugalmas kombinációs lehetőségei még tovább növelik az alkalmazás-orientáltságot.

Röviden: az új Actrosszal a távolsági fuvarozásban gyakorlatilag minden alkalmazásra tökéletesen az Ön igényeire szabott jármű áll rendelkezésére.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK