Készleten lévő modellek egyedi árkedvezményekkel és kedvező finanszírozási ajánlat 2,99% kamatozással.*

* A finanszírozás szolgáltatója a Budapest Bank Zrt. (1138 Budapest, Váci út 193.), és a De Lage Landen Finance Zrt. (cégjegyzékszám: 01-10-043434), valamint bérleti szolgáltatást nyújthat a De Lage Landen Leasing Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-665251). A szolgáltató kiválasztása az ügyfél döntésén alapul, a szolgáltatások közvetítése során a kereskedők járhatnak el.

Jelen finanszírozást igénybe vehető ügyfélkör: fogyasztónak nem minősülő magánszemélyek, egyéni vállalkozók, társas vállalkozások. Az ajánlat minden új Mercedes-Benz személygépkocsi vásárlásához igénybe vett, a szolgáltatókkal kötött forint alapú, referencia kamatlábhoz kötött változó kamatozású, nyílt-, vagy zártvégű pénzügyi lízing szerződések esetén, legalább 30% önerő megfizetése mellett, 36-60 hónapos futamidőre érvényes. A finanszírozott gépjárműre casco biztosítás kötése szükséges. Ez a hirdetés nem minősül a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:64§-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű és a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza. A szolgáltatók a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtják.

Az Ügyféltájékoztató és a finanszírozás további feltételei elérhetők a www.budapestauto.hu , a https://www.dllgroup.com/hu , valamint a www.mercedes-benz.hu honlapokon. Fogyasztónak minősülő ügyfelek a Mercedes-Benz márkakereskedésekben kaphatnak finanszírozási tájékoztatást.

Az ajánlat 2018. június 30-ig vagy a készlet erejéig érvényes kizárólag a fenti listán megjelenített autókra.

** Az oldalon található járművek adatai, beleértve a letölthető járműadatlapon lévő adatok is, tájékoztató jellegűek. A megadott árak minden esetben bruttó árak, melyek nem tartalmazzák a regisztrációs adót. A megadott árak módosításának jogát fenntartjuk. Az oldalon található áraktól a végleges ügyfélajánlat eltérhet. Az egyes autók fotóin látható széria- és extrafelszereltségek eltérhetnek a valós felszereltségi terjedelemtől, csupán illusztrációs célokat szolgálnak.

Szerződéskötés előtt kérjük, mindenképpen tájékozódjon a megrendelni kívánt jármű pontos alap- és extrafelszereltségéről, műszaki adatairól, technikai specifikációiról és a márkakereskedő által kínált vételáráról. A tényleges és a szerződéskötéshez szükséges teljeskörű ajánlattal kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ön márkakereskedőjével.

Az autók közbenső értékesítésének jogát fenntartjuk.

Oldal ajánlása