Ideje váltani.
Cserélje régi autóját környezetbarát Mercedes-Benz modellre, és mi honoráljuk döntését.

A környezet védelme közös ügyünk. Ezért, ha most EU4-es vagy még régebbi kibocsátási normával rendelkező személyautóját új járműveink egyikére cseréli — legyen az bármilyen márkájú modell — döntését környezetvédelmi prémiummal honoráljuk.

Az ajánlat 2017. augusztus 2. — 2017. december 31. között megkötött végvevős szerződések esetén, vagy a készlet erejéig érvényes. A kedvezmény mértéke Mercedes-Benz személyautók esetében bruttó 787 400 Ft, azaz nettó 620 000 Ft + általános forgalmi adó, smart electric drive modell esetében bruttó 393 700 Ft, azaz nettó 310 000 Ft + általános forgalmi adó .

Az ajánlat érvényes bármely típusú és márkájú, Euro 4 vagy annál régebbi kibocsátási normával rendelkező dízel üzemanyagú személyautó beszámítás vagy bezúzása esetében, Euro 6 kibocsátási normával rendelkező dízel vagy benzines üzemanyagú, elektromos vagy Plug-in Hybrid rendszerű Mercedes-Benz vagy smart személyautó vásárlása esetén. Euro 3-as vagy régebbi besorolású személyautó esetében a bezúzott jármű maradványértéke beszámításra kerül, Euro 4-es besorolású jármű beszámítása esetében a kedvezmény jóváírásra kerül az új autó árából.

Az ajánlat összevonható további kedvezményekkel. A bónusz beváltásának részletes feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon vagy márkakereskedéseinkben.

Ez a hirdetés tájékoztatás, nem minősül a PTK 2013. évi V. törvény 6:64 §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű. Az adatok helyességéért, tévedésért felelősséget nem vállalunk. A kép illusztráció.

Oldal ajánlása