Célunk a hatékony és környezetbarát mobilitás fenntartása

Személyautó- és haszongépjármű-gyártóként a jövőben is arra törekszünk, hogy az embereket mozgásban tartsuk, és hogy lehetőséget biztosítsunk a mindennapi áruszállításra – mindezt a lehető leghatékonyabb megoldásokkal.

Számos olyan intézkedés létezik a Nitrogén-oxid kibocsátás rövid- és középtávú csökkentésére, ami lényegesen okosabb, illetve hasznosabb a kitiltásoknál. A modern belső égésű motorok továbbfejlesztése az ezzel párhuzamosan zajló, az elektromobilitást érintő és új mobilitási koncepciókat létrehozó tevékenységek, az ügyfélkézben lévő autókra feltöltött szoftverfrissítések, az optimalizált városi forgalomáramlás, a szorosabb együttműködés az önkormányzatok, a beszállítók és az autógyártók között, valamint a tömegközlekedés és a városi és rövid távú áruterítés elektrifikálása.

    "A dízelmotorok továbbfejlesztése" című összefoglaló forrása a Daimler AG által kiadott "Improving the Diesel is better than banning it." című közleménye, amely megtalálható a Daimler központi médiaoldalán is. Az eredeti közlemény az oldal bal oldalán található linkre kattintva megtekinthető.

    Oldal ajánlása