Mercedes-Benz Driving Events

Tapasztalja meg a vezetés páratlan élményét, a lehető legextrémebb körülmények között a Mercedes-Benz Driving Events keretében.

Kihívásokkal teli vezetéstechnikai tréning, izgalmas túraélményekkel fűszerezve. A 2017/2018-as szezon számos lehetőséget rejt magában, egészen az alapoktól kezdve minden Mercedes-Benz tulajdonos számára. Tapasztalt instruktorok igyekeznek megteremteni a tökéletes körülményeket az optimális ütemű fejlődést szolgálva.

Egészen áprilistól-októberig nyári képzési lehetőségek várják Önt bármilyen tapasztalati szinthez igazítva. A Mercedes-Benz modellek teljes választéka elérhető az esemény során. Alkossa meg most, a személyre szabott vezetéstechnikai programját!

  Személyre szabott élmények.
  Motiválja kollégáit, vagy lepje meg az ügyfeleit. Legyen szó bármilyen különleges alkalom megünnepléséről, biztosan megtalálja saját inspirációját a Mercedes-Benz Driving Events során.

  Téli vezetési viszonyok tréning. 
  Havas alpesi tájak és befagyott tavak Lappföldön: egy tündérmese díszletei a legtöbb kihívást rejtő, egyedi vezetési élményért.

  További részletes információkat az alábbi linken letölthető eseménynaptárban talál.

   Oldal ajánlása