Pullman – a legmagasabb igényeket kielégítő állami limuzin.

Ez az állami limuzin a kötelező erejű hagyomány és a jövőbemutató innovációk összekapcsolásával bűvöli el. Fenséges méret, időtlen elegancia és átfogó, a Mercedes-Benz Guard legmagasabb szintű védelme jellemzik azt az impozáns járművet.

  • Reprezentatív megjelenés: a Pullman 1,15 méterrel hosszabb az S-osztály hosszú változatánál is, ezáltal történelmi méretet testesít meg. A magasított tető a kényelmes beszállás érdekében és a különösen hosszú tengelytáv teszik teljessé magas tisztségéhez méltó megjelenését.
  • Különleges biztonság: a lehető legmagasabb szintű védelem nem luxus, hanem az állami limuzin lényeges részét képezi. Teljesíti a VR6/VR7-es legmagasabb szintű védelmi kategória követelményeit. Ebben a gépkocsiban tökéletes formában jelenik meg a gyárilag beépített védelem elve.
  • Exkluzív belső tér: nemes faburkolatok és igényes bőrök, mesteri kidolgozás és a legmodernebb kommunikációs- és szórakoztató-rendszerek teremtik meg a legmagasabb szintű komfortot.
  • Mobil konferenciaterem: a hátsó szembenéző ülések méretei nagyvonalúak, és egy optoelektronikus válaszfallal elválaszthatók az első ülésektől – a méltó reprezentációhoz vagy bizalmas megbeszélésekhez.

Oldal ajánlása

Filozófia

Járművek és technika