Vannak fontosabb dolgok az életben,
mint az autószervizre gondolni.

Ezért kínáljuk Önnek a Mercedes-Benz Szervizszerződéseket.

A legjobbat vagy semmit. Ez a kijelentés a Mercedes-Benztől egyet jelent az első osztályú és vonzó gépkocsik kifejlesztésével és gyártásával. Magától értetődően ugyanez érvényes a Mercedes-Benz szervizre is. Megbízható partnerei vagyunk Önnek – minden, Mercedesével kapcsolatos kívánság és feladat terén, a karbantartástól a szolgáltatásokon át, mint a mobilitásgarancia, az alkatrészekig, mint a kerekek vagy gumiabroncsok.

Azt, hogy ez a partneri kapcsolat mit jelent személy szerint Önnek, a Mercedes-Benz Szervizszerződések bizonyítják. Ön kiválasztja az Ön számára legvonzóbb ajánlatot és valami rendkívül értékest kap még hozzá: egy adag gondtalanságot. Egyidejűleg profitál a magas minőségű szerviz-szolgáltatásokból, gépkocsiját kitűnően ki- és továbbképzett szakemberekre bízza, és gondoskodik arról, hogy kizárólag Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészeket használjanak a javításokhoz.

A Mercedes-Benz Szervizszerződések értékes előnyöket biztosítanak Önnek:

  • Biztonságosabb: Mercedes-Benz járműve nálunk a legjobb kezekben van – mindig tökéletesen karbantartva.
  • Tervezhetőbb: profitálhat a költségek jobb ellenőrizhetőségéből, a fix havi díjnak és az áttekinthető költségeknek köszönhetően.
  • Nyugodtabb: mindig megbízhat gépkocsijában – és nyugodt lélekkel autózhat.

Oldal ajánlása

C-osztály Cabriolet

Multimédiás Bemutató

Áttekintés

Árlisták, prospektusok, kapcsolat