Dízelmotor – tiszta. Erőteljes. Fenntartható.

Típus Henger-
elrendezés
-szám
Hengerűrtartalom
(cm³)
Névleges teljesítmény
(kW 1/percnél)[1]
Legnagyobb
sebesség
(km/óra)
Üzemanyag-fogyasztás
kombinált
(l/100 km)[2]
CO2-kibocsátás
kombinált (g/km)[2]
C 220 BlueTEC R4 2.143 125/3.000-4.200 (125/3.000-4.200) 234 (233) 4,2-4,0 (4,5-4,3) 109-103 (117-109)

A lelkesedés tartós.

Gépkocsijaink nyomot hagynak az Ön életében. Hiszen megbízhatóan és biztonságosan kísérik Önt munkájában és szabadidejében egyaránt. Mindezt pedig lehetőleg hosszú ideig. A természetben azonban a lehető legkevesebb nyomot szeretnénk hátrahagyni. Ezért ez a motor a versenytársak között a legtisztábbak közé tartozik.

  A 4 hengeres dízelmotor újdonságai.

  Napjaink egyik legtisztább motorja: a C 220 BlueTEC alig bocsát ki nitrogénoxidokat, mivel azokat a legmesszebbmenőkig eltávolítjuk a kipufogógázból. Erről a jól bevált „szelektív katalitikus redukció“-technika, röviden SCR gondoskodik. Tisztább szinte nem is lehetne.

  A motorokról részletesen:

  • Innovatív technika: a Common-Rail dízel-technológia akár 2.000 bar-ra növelt befecskendezési nyomással, optimalizált égésterekkel, valamint gyorsan és precízen működő befecskendezőkkel kelt jó benyomást. Kerámiából készült gyors izzítógyertyák javítják a motor működését hidegen.
  • Nagy erő és nyugodt futás: a magas forgatónyomatékért minden fordulatszám-tartományban a magas gyújtási nyomás, valamint a kétfokozatú turbófeltöltés felelős, a nyugodt futást két kiegyenlítőtengely garantálja.
  • Környezetbarát: Az ECO Start-Stop funkció gondoskodik például arról, hogy a motor álló helyzetben átmenetileg leálljon, és ezáltal üzemanyagot takarítson meg. Ezen kívül az ECO-kijelző a kombinált műszerben tájékoztatja a vezető adatokat kap vezetési stílusa hatékonyságáról és így motiválja arra, hogy a megfelelő vezetési stílussal csökkentse a fogyasztást.

  A zárójelben található értékek az automata váltós kivitelekre vonatkoznak.

  [1] A névleges teljesítményre és névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása a 80/1269/EWG irányelv jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

  [2] Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozóan megadott értékek meghatározása az [EG] 715/2007 rendelet jelenleg érvényes kiadása által előírt mérési eljárás szerint történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.

  [2] Die angegebenen Werte zum Kraftstoffverbrauch zu den CO2-Emissionen wurden nach dem vorgeschriebenen Messverfahren (Verordnung [EG] 715/2007 in der gegenwärtig geltenden Fassung) ermittelt. Die Angaben beziehen sich nicht auf ein einzelnes Fahrzeug und sind nicht Bestandteil des Angebots, sondern dienen allein Vergleichszwecken zwischen verschiedenen Fahrzeugtypen.

  Oldal ajánlása

  C-osztály limuzin

  Multimédiás Bemutató

  Áttekintés

  Árlisták, prospektusok, kapcsolat

  Induló ár: 7 990 000,- Ft-tól