Összkerékhajtás – közúton és árkon-bokron át.

Mindenkor a lehető legjobb tapadás.

Egy G-osztály gyártásakor semmit sem bízunk a véletlenre, hiszen a hosszú élettartam és az értékállóság fontos minőségi jellemzők, melyekre különösen büszkék vagyunk. Végül is az utaktól távol várnak az igazi megmérettetések a G-osztályra. Speciális terepjáró-tesztpályánkon felkészítjük ezekre. Itt kell kiállnia a menetvizsgát minden G-osztálynak, mielőtt a körúton a mestervizsgát letehetné.

  • Állandó összkerékhajtás: nehéz terepen a két pontosan vezetett, nagy kitérési szögre képes merevtengely, valamint a hosszú rugóutak gondoskodnak a szükséges szabad hasmagasságról és a kitűnő vonóerő-átadásról, annak érdekében, hogy az állandó összkerékhajtás erejét teljesen ki tudja fejteni.
  • Kimagasló terepjáróképesség: a G-osztály képes leküzdeni akár 80 százalékos emelkedőket, akár 54 százalékos oldaldőlés mellett is stabil marad és akár 60 cm mély vízen is képes átkelni.
  • Egyedülálló technika: a fedélzeten található rendszerek összessége, az ESP® elektronikus stabilitás-program, a BAS fékasszisztens, a blokkolásgátló (ABS), a 4ETS elektronikus vonóerő-szabályzó rendszer, a három, 100 százalékos differenciálzár és a terepáttétel a G-osztályt világszerte egyedülállóvá teszik.

Oldal ajánlása

G-osztály terepjáró

Multimédiás bemutató

Áttekintés

Árlisták, prospektusok, kapcsolat

Induló ár: 36 468 000,- Ft-tól