G-osztály Professional – összpontosítás a lényegre.

A korlátlan alkalmazási lehetőségek klasszikusa.

A G 300 CDI Professional hosszú kombira közel három évtizede számíthatnak minden professzionális extrém bevetésen, például mentőszolgálatoknál és a hadseregnél. A gyakorlati alkalmasság, a robosztusság és a megbízhatóság állnak a G 300 CDI Professional hosszú kombinál az előtérben. A klasszikus G-Modell csökkentett felszereltségű haszonjármű-változata - amely a „GPROFESSIONAL“-plakettről ismerhető fel - a nagy követelményeket támasztó alkalmazásokra, magánszemélyek számára minden igényt kielégít.

  • Koncentrált erő: a nagy vonóerejű 135 kW-os dízelmotor[1], gazdaságos Common-Rail-technológiával és hatékony 5 fokozatú automata váltóval a megfelelő hajtómű a mindennapi használatra. A motor már az alsó fordulatszám-tartományban leadja teljes erejét, a széria-felszereltséghez tartozó vízleválasztó pedig védi a motort a szennyezett üzemanyagtól.
  • Kiemelkedő terepjáró képesség: a váz, mely 4 milliméteres acéllemezből, több mint 6400 ponthegesztéssel készül, gondoskodik az optimális menettulajdonságokról a terepen. Megfelelő talajon a G 300 CDI Professional kombi akár 80 százalékos kapaszkodóképességet is képes elérni és menetstabilitását még 54 százalékos oldalirányú dőlésszögnél is megőrzi. A két pontosan vezetett, nagy kitérési szögre képes merevtengely, a hosszú rugóutak, az állandó összkerékhajtás, az osztómű terepáttétele és a három, 100%-ban zárható differenciálzár gondoskodnak a G-osztály rendkívüli offroad-képességeiről.
  • Alapfelszerelésként robosztus: acél keréktárcsák, nagy külső visszapillantó tükrök, valamint strapabíró alkatrészek, mint a lökhárító és a hűtőrács segítik a vezetőt a mindennapi munka során.
  • Kívánságra még több extra: a motorháztető kívánságra erősített kivitelű, valamint csúszásgátló bevonattal látható elé, és ezáltal járni lehet rajta. A vadrács, a kétszárnyú hátsó ajtó valamint az előkészítés csörlő beépítéséhez további példák a G-osztály Professional széleskörű alkalmazási lehetőségeire.

[1] A névleges teljesítményre és névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása a 80/1269/EWG irányelv jelenleg érvényes kiadása szerint történt.

[2] Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozóan megadott értékek meghatározása az [EG] 715/2007 rendelet jelenleg érvényes kiadása által előírt mérési eljárás szerint történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között.

Oldal ajánlása

G-osztály terepjáró

Multimédiás bemutató

Áttekintés

Árlisták, prospektusok, kapcsolat

Induló ár: 27 316 000,- Ft-tól