Az Atego 7,5 - 16 t-ig.

Mindegy, hogy az építőipari szolgáltatások melyik ágazatában keresi kenyerét, és teljesen mindegy, milyen gépkocsi-konfigurációval: az Atego minden tekintetben bizonyít.

Az Atego tartós értéke olyan jellemzőkben mutatkozik meg, mint a magas minőség, a nagy fokú megbízhatóság, valamint a hosszú élettartam és az ellenálló képesség. Ezen kívül számtalan felszereltség és műszaki megoldás gondoskodik arról, hogy az Ategóval egy olyan hatékony és jól hasznosítható tehergépkocsi álljon rendelkezésre, amely költségtakarékosságával a könyvelésben éppoly meggyőző, mint teljesítményével az építkezésen. Az ergonomikus kialakítású vezetői munkahely és a rendkívül magabiztos menettulajdonságok olyan további jellemzők, amelyekkel az Atego kitűnik. Ezen túlmenően a tetszetős külső megjelenés és belső tér kialakítása is emelik értékét.

Mint láthatja, az Ategóval az építőipari szolgáltatások terén egy valódi profi áll rajthoz, amely a mindennapi feladatok terén semmi kívánnivalót sem hagy maga után, és jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy még nyereségesebben szállíthasson.