Tökéletes kezelhetőség: idő, rakomány és gépkocsi – minden kézben tartva.

Az Antos gyakorlatilag mindennel rendelkezik, ami kellemesebbé teheti mindennapi munkáját a terítőfuvarozásban 18 t felett: kényelmes, praktikus munkahely, dinamikus, spontán reagáló meghajtás és rendkívül jó menettulajdonságok.

A ClassicSpace S- és M-vezetőfülke és a CompactSpace M-vezetőfülke kínálják a legjobb előfeltételeket ahhoz, hogy a folyamatosan növekvő kihívásoknak a mindennapi feladatok során gyorsan, kényelmesen és egyszerűen eleget tudjon tenni. Következetesen a mindenkori feladathoz alkalmazkodnak és ezáltal nagyon jó arányt biztosítanak a felépítményhossz, a hasznos terhelés és a kényelmes, funkcionális munkahely között. Az egységes, 2300 mm-es szélesség gondoskodik a lehető legjobb áttekinthetőségről, az alacsony, lépcsőszerűen kialakított fellépő pedig kíméli a vezető erőnlétét. A kényelmes vezetőülés és a vezető felé forduló, aszimmetrikus műszerfal azonnal magabiztos érzést nyújtanak. Röviden: átgondolt ergonómia, intuitív kezelhetőség, valamint praktikus tárolóhelyek és tárolórekeszek képezik a harmonikus koncepciót, amely egyszerűen megkönnyíti a munkát.

Az Antos spontán reagáló, dinamikus meghajtása azonnal meggyőzi. A Mercedes PowerShift 3 váltóautomatikával, valamint a feladatorientált sebességváltókkal és hátsótengely-áttételekkel a nagy vonóerejű Euro VI-os motorok gyakorlatilag minden közlekedési helyzetben gondoskodnak az érezhető dinamikáról és a gazdaságos vezetési élményről. Ezen kívül a közvetlenül, finom visszajelzést adó kormánymű, a széles váz, a 4 tömlős légrugók és a hátsó futómű* tökéletes összjátéka rendkívül biztonságos, erőteljes vezetési élményt biztosít. Az országúton éppúgy, mint városban vagy manőverezéskor. Ezen túlmenően a legkülönbözőbb biztonsági és segédrendszerek tehermentesítik a vezetőt. Az érezhetően jobb kezelhetőségért. Minden egyes fuvarnál.

* Csak a 4 x 2-es típusváltozatnál áll rendelkezésre.