Egyszerűen nagyobb hasznos terhelés: Antos Loader és Antos Volumer.

Annak érdekében, hogy a hasznos terhelés és a térfogat terén később ütközzön a kapacitás korlátaiba: az Antos Loaderrel és az Antos Volumerrel két valódi specialista rajtol, melyek egyszerűen többet tudnak elszállítani.

Iparág-specifikus járműkoncepciók.

Az Antosszal különösen gazdaságosan közlekedhet a terítőfuvarozásban. Annak érdekében, hogy ezeket a követelményeket a hasznos terhelésre érzékeny szállításnál és a nagy terjedelmű szállítmányoknál is messzemenően teljesíthessük, kifejlesztettük az Antos Loadert és az Antos Volumert. A speciális munka ugyanis speciális eszközöket igényel – vagy jobban mondva: speciális gépkocsikat.

Az Antos Loaderrel olyan, hasznos terhelésre optimalizált platós teherautók és nyergesvontatók vethetők be, melyek a legkönnyebbek közé tartoznak a nehéz terítőfuvarozásban. Nagy teljesítményű, takarékos Euro VI-os motorokkal és feladatorientált vezetőfülkékkel, anélkül, hogy ennek során a magas fokú biztonságról le kellene mondani.

Az Antos Volumer arra is lehetőséget nyújt, hogy még gazdaságosabban fuvarozhasson. Ezeknek a fuvaroknak a specialistái a platós teherautók alacsony vázmagassággal és a nyergesvontatók alacsony nyeregmagassággal. A gyakorlatban ez azt jelenti: a raktér optimálisan kihasználható. A nagy raktérfogat mellett azonban a rendkívül üzemanyag-takarékos hajtáslánc-konfigurációk és például az Antos nagy üzemanyagtartály-térfogata is hozzájárul a jobb gazdaságossághoz.

Röviden: Az Antos Loaderrel és az Antos Volumerrel a Mercedes-Benz használathoz optimalizált gépkocsi-konfigurációkat kínál, melyekkel a hasznos terhelésre és hasznos térfogatra optimalizált szállításban egyszerűen nyereségesebben közlekedhet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK