Testre szabott – a könnyű terítőfuvarozáshoz.

Alkalmazás.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban felkészülhessen a terítőfuvarozásra 6,5–16 t között: meggyőző az ideálisan kialakított vezetői munkahely, amely kitűnő ergonómiai megoldásokkal és magas fokú kényelemmel rendelkezik. Ezen túlmenően a nagy vonóerejű Euro VI-os motorok, a Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika, valamint a magabiztos, biztonságos menettulajdonságok kápráztatják el.

Az Ategóval egy olyan tehergépkocsi áll rendelkezésére, amely feladatorientált felszereltségével gondoskodik arról, hogy a terítőfuvarozási munka egyszerűen könnyebb legyen.

A négyféle 2300 mm széles vezetőfülke nem csak markáns, összetéveszthetetlen külsőt kölcsönöz az Ategónak, hanem imponzáns értékei is meggyőzőek. Az Atego a felhasználók minél jobb kiszolgálása érdekében három különböző műszerfalváltozattal rendelhető, melyek a kombinált műszerrel, a multifunkciós kormánnyal és a kényelmes ülésekkel együtt gondoskodnak a magas szintű kényelemről vezetés és munka közben. Minden kezelőszerv és tárolóhely ergonomikus elrendezésű és egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé a gépkocsiban történő munkavégzés során.

Az Atego erősségei út közben azonnal érezhetőek. Ezek közé tartoznak például a precíz kormánymű és a hátsó futómű a pontos kormányozhatóságért, a Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika és a nagy vonóerejű, ugyanakkor üzemanyagtakarékos négy- és hathengeres soros motorok.

A gépkocsival végzett munkával szemben támasztott követelmények a terítőfuvarozásban rendkívül sokfélék, de az Atego a felépítményezhetőség terén sem hagy kívánnivalót maga után. Ez már elektromos és elektronikai koncepciójával kezdődik és a legkülönfélébb gyári előkészítésekkel még messze nem ér véget.

Mindent egybevetve: az Ategóval kitűnően felkészülhet a mindennapi bevetésekre a terítőfuvarozásban 6,5 - 16 t között. Ma és a jövőben.