Átfogó megoldások a hatékonyabb szállítás érdekében.

A különösen alacsony összköltséghez és a nyereség növeléséhez a takarékos, megbízható gépkocsik egyedül ma már nem elegendők. A biztonságos megérkezés szintén döntő a szállítás jobb hatékonysága szempontjából. Ebben segítenek azok a szolgáltatások, melyek a rendelkezésre állást tovább növelik. Az első naptól kezdve. És a használat teljes időtartama alatt.

Átfogó szállítási hatékonyság.

Sokat tehetünk az üzembentartási költségek további csökkentése és a nyereség növelése érdekében. Például a gépkocsival kapcsolatos költségek csökkentésével, melyek a beszerzés, az üzemanyag-fogyasztás, valamint a karbantartás és a javítás során keletkeznek. De az üzemeltetési költségeken is spórolhat: szolgáltatásokkal, melyek például hozzájárulnak vállalkozása alacsony személyzeti- és adminisztrációs költségeihez. Szintén nem elhanyagolható: biztonsági- és segédrendszerek, melyek minden utat biztonságosabbá tesznek – tehát hozzájárulnak ahhoz, hogy tehergépkocsija megbízhatóan megérkezhessen. Mindezt egy sűrű, egész Európára kiterjedő szervizhálózat biztosítja, tökéletesen az Ön igényeihez alkalmazkodó szervizszolgáltatásokkal, melyek tovább növelik a gépkocsi rendelkezésre állását. Röviden: mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szállítás hatékonyságát folyamatosan tovább növeljük. Győződjön meg róla!

Magas szintű összgazdaságosság.

A hatékony, megbízható járműtechnika, a vezető biztonsági technológiák, valamint a szervizszolgáltatások együttes alkalmazása teszi lehetővé az összköltség csökkentését és ezáltal a nyereség növelését. Minden megtett kilométerrel.