Több, mint csak gazdaságos. Az Actros.

Komfort. Összesen tizenegy vezetőfülke-változattal az Actros a munka, lakás és alvás terén a távolsági fuvarozásban minden feladathoz kitűnő megoldást kínál. A világos, barátságos környezet, valamint a munkahely és lakótér világos szétválasztása mellett például az akár 2,13 méteres belső magasság, a nagy mozgásszabadság, valamint a bőséges tárolóhely és a kényelmes ágyak gondoskodnak a lehető legkényelmesebb munkáról, lakásról és alvásról.

Gazdaságosság. Az Actros magas fokú összgazdaságossága különböző tényezőkből adódik. Többek között például rendkívül kis fogyasztású technikával áll rajthoz – széles körű szerviz-ajánlatok növelhetik még tovább a gazdaságosságot és a rendelkezésre állást. Ezen túlmenően egymáshoz illeszkedő szolgáltatások, mint pl. a Fleetboard és a CharterWay is hozzájárulhatnak az alacsony fogyasztási költségekhez. A gépjárművezetői továbbképzések és a MercedesServiceCard is megteszik a magukét. Egy további hozzájárulás a gazdaságossághoz: a vonzó visszavásárlási szerződés a TruckStore-tól.

Menetdinamika. Az összehasonlíthatatlanul jó vezetési élmény érdekében az Actrost a 4x2-es gépkocsiknál innovatív hátsó futóművel, érzékeny visszajelzést adó kormányművel és széles, merev kialakítású vázzal szereltük fel. A spontán reagáló motorok 18 teljesítményfokozatban, akár 460 kW teljesítménnyel rendelhetők és a Mercedes PowerShift 3 váltóautomatikával együtt segítik elő a gazdaságos vezetési élményt.

Iparág-specifikus járműkoncepciók. Ha fontos a nagy hasznos terhelés, az Actros Loader a megfelelő választás. A hasznos térfogatra optimalizált feladatokhoz az Actros Volumer a tökéletes megoldás.