Kényelem, amely a vezetőhöz igazodik. És a feladathoz.

Valódi nagyság a legkisebb részletig.

Az Actros az olyan fogalmaknak, mint a mozgásszabadság, a térérzet és a környezet teljesen egyedi jelentést adnak, anélkül hogy a vezető hétköznapjait szem elől tévesztenék. Röviden: Olyan munka-, lakó- és alvókomfort, ami megfelel a távolsági fuvarozásban dolgozó vezető feladataihoz és teljesíti magas szintű elvárásait.

Egyszerre modern munkahely, vonzó lakás és tér a pihentető alváshoz – az Actros vezetőfülkéi minden tekintetben megfelelnek követelményeinek. Mindenekelőtt GigaSpace. Magával ragadóan érezhetővé teszi az Actros rendkívüli kényelmét a távolsági fuvarozásban. Például impozáns, 2,13 méteres belső magasságával* és a tárolóhely-kapacitás és mozgásszabadság kitűnő arányával.

Tökéletes ergonómia és gyakorlatias megoldások jellemzik a munkahelyet az Actrosban – amilyen egyszerűnek hangzik, útközben olyan jó érzést nyújt. Egész sor, ergonómiai szempontból és funkcionálisan finoman összehangolt összetevő eredménye. Ezek közé tartoznak például az ideálisan a vezető igényeinek megfelelően kialakított műszerfal, a kényelmes ülések és a multifunkciós kormány. Minden intuitívan kezelhető és precízen alkalmazkodik a munkafolyamatokhoz a távolsági fuvarozásban. A kellemes atmoszféra kialakításához az Actrosban a barátságos színvilágú, otthonos belső kialakítás, a tiszta formanyelv valamint az igényes, tökéletes kidolgozású és könnyen tisztítható anyagokon túl, döntő fontosságú a munka- és lakótér szétválasztása is.

Az átgondolt lakótér-koncepció és különösen a SoloStar Concept gondoskodnak a valóban pihentető pihenőidőkről. A kényelmes ágyak garantálják a mély alvást. Ezen túlmenően számos praktikus részlet valamint belsőtér-kivitel** teszik még otthonosabbá és kölcsönöznek az Actrosnak a vezetőfülke kényelme tekintetében egészen személyes jegyeket.


* Belső magasság az ülések között.
** Extrafelszereltség.