Menetdinamika.

Impozáns menetdinamika: egyszerűen magabiztos és kiegyensúlyozott vezetés.

Pontosan összehangolt hajtáslánc-konfigurációk, spontán teljesítményleadás, magas szintű menetstabilitás és precíz kormányozhatóság – mindez érezhetően tehermentesíti a vezetőt és egyedülálló vezetési élményt nyújt. Röviden: egyetlen más tehergépkocsival sem lehet olyan magabiztosan és kiegyensúlyozottan vezetni, mint az Actrosszal.

Az Actros kitűnik kiemelkedően jó menetdinamikájával, annak köszönhetően, hogy a meghajtás, a futómű és a rugózás valamennyi összetevője pontosan együttműködik. Így például a nagy vonóerejű soros motorok precíz reagálási képessége és a Mercedes PowerShift 3 váltóautomatika tökéletesen összehangolt kapcsolási stratégiája gondoskodnak a spontán, kényelmes viselkedésről induláskor. Ezen túlmenően a motor által előállított erő a hipoid hátsótengellyel rendkívül hatékonyan éri el a megfelelő fordulatot. A lehető legjobb alkalmazás-orientáltság, alacsony fogyasztás és ezáltal nagyobb gazdaságosság érdekében.

A menetkényelemre is érvényes: minden tökéletesen illeszkedik egymáshoz. A finoman irányítható kormányműtől a vázon és a 4 tömlős légrugón át az innovatív hátsó futóműig*.

Mindent egybevetve: kitűnő menetkényelem, valamint különösen magabiztos és kiegyensúlyozott vezetési élmény. A rajttól egészen a célig.

* Csak 4x2-es gépkocsiknál, nem rendelhető az Actros Loaderhez.