Aktuális témakörök.

A legjobb az elmúlt 20 évből.Az Actrosban.

Az Actros 20 éves lesz – Meghívjuk, ünnepeljünk együtt! A csak 200 különleges modell egyikével, amelyek számos biztonsági rendszerrel vannak felszerelve, magas szintű komfortot és rendkívüli gazdaságosságot nyújtanak.

Az Actros nem öregszik. Csak jobb lesz.

Az Actrosszal a Mercedes-Benz 1996-ban új fejezetet nyitott a „tehergépkocsik történetében“. Az Actros így nem csak számos nemzetközi kitüntetést mint pl. a hőn áhított „Truck of the Year“ vagy a Red Dot Award címet kapta meg, hanem a piacon is olyan meghatározó szerepet tölt be, amit egyetlen más tehergépkocsimárka sem tudott elérni.

Az Actros mindegyik új generációjának sikerült újra mértékadóvá válni: a távolsági fuvarozáshoz kialakított vezetőfülkék magas szintű komfortjával, amit például a rendkívüli állómagasság, a sokféle tárolási lehetőség, de a modern munkahely is tükröz a tökéletes ergonómiájával.

A példamutató gazdaságossággal: A hajtáslánc, a mellékfogyasztók és az aerodinamika folyamatos optimalizálásának köszönhetően, amelyek egyetlen célt követnek: az üzemanyag-fogyasztást mindig tovább kell csökkenteni. Az olyan innovációk, mint például a BlueTec-motorok, a Mercedes PowerShift vagy a Predictive Powertrain Control (PPC) csak néhány példa arra, hogy miért tud az Actros minden tekintetben mindig újra és újra ismét kimagasló eredményeket elérni – mindez magától értetődően az aktuális év modelljébe is be van építve.

Azonban azáltal is, hogy a Mercedes-Benz mindig hűséges maradt a biztonság terén általa betöltött úttörő szerephez: Így az Actros már 2001-ben elérhető volt extra felszereltségként a sávtartás-asszisztens – 14 évvel az előtt, mielőtt a biztonsági rendszer alapfelszereltséggé vált volna. További példa az aktív fékasszisztens negyedik generációja, ami a közlekedést mindenki számára biztonságosabbá teszi.

Ezt az egyedülálló sikertörténetet a szigorúan 200 darabra korlátozott különleges modellel ünnepeljük. Előre meghatározott fényezés nélkül annak érdekében, hogy Ön kiválaszthassa a cégük színét. Azonban mindazzal rendelkeznek, ami Önnek a napi munkájában segítséget nyújt ahhoz, hogy a konkurenciája csak Ön mögött haladhasson.

    TOVÁBBI INFORMÁCIÓK