Az új Sprinter.

Jövőbe mutató, gazdaságos, megbízható.

Olyan sokoldalú, hogy Ön biztosan megtalálja a szállítási feladataihoz éppen megfelelőt, a megjelenése, pedig mindenki tetszését elnyeri majd. Bemutatjuk az új Sprintert. Számos kivitelváltozatban és felszereltséggel elérhetők a gazdaságos induló modellek, és a kifejezetten az elvégzendő munkára hangolt zárt áruszállítók, platós teherautók, illetve a reprezentatívan kialakított utastérrel rendelkező Tourerek.

Jól néz ki és még jobb vele dolgozni!

Az új Sprinter már megjelenésével is kitűnik: formanyelve a Mercedes-Benz modern Sensual Purity designkoncepcióját követi. A műszerfal szintén új kialakítást kapott, igényes designja és kitűnő funkcionalitása egyaránt meggyőző. Ennek bizonyítéka például az intelligens, moduláris tárolóhely-koncepció és a KEYLESS-START.

Mobilitás 4.0

A Sprinterhez igény szerint különböző rádiók, multimédia-rendszerek és kapcsolattartási megoldások rendelhetők, hogy a munka a lehető leghatékonyabb és legkellemesebb legyen vele. A választék igény szerint az okostelefon-tartótól a Bluetooth® csatlakozással és kéz nélküli funkcióval ellátott rádión át a multimédia-rendszerig terjed, amelyhez nagy felbontású érintőképernyő, 3D-s térkép-megjelenítéssel rendelkező, gyors merevlemezes navigáció és okostelefon-integráció tartozik.

Ahol van szállítási feladat, ott van egy Sprinter.

Mi a fontos az Ön számára egy transzporterben? Legyen praktikus és gazdaságos is egyben? Esetleg reprezentatív áruszállítót szeretne, amely a legmagasabb komfortigényeket is kielégíti? A Sprinter mindkettőt lehetővé teszi: a zárt áruszállítók és a Tourerek, valamint az alvázak és a platós teherautók képezik az impozáns sokféleség alapját. Ezt tovább bővíti a négy motorváltozat, a számos felszereltség, futóműváltozat és a felépítménygyártók üzletág-specifikus megoldásai.

Biztosítja a sikert.

A Sprintert minden téren a biztonságot szem előtt tartva alakítottuk ki. Erőteljes alapot képez ehhez a karosszéria, amely konstrukciójának és anyagösszetételének köszönhetően rendkívül stabil. Ezt egészíti ki a számos asszisztens rendszer, hiszen a legtapasztaltabb vezető is kerülhet olyan helyzetbe, amikor a segítség hasznos lehet.

Gazdaságos és megbízható.

A Sprinterrel olyan gépkocsi mellett dönt, amely már több mint húsz éve remekül bizonyítja gazdaságosságát. Az új Sprinter jól ismert minőségével és megbízhatóságával folytatja ezt a sikertörténetet. Gazdaságosságából már a kezdetektől fogva profitálhat: vonzó kezdőár az elsőkerék-hajtású gépkocsiknál és számos konfigurálási lehetőség, amelyekkel pontosan azt rendelheti meg, amire valóban szüksége van.